Ζέττα Μακρή με Μιχάλη Μιτζικό και συνεργάτες σε συνάντηση εργασίας

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ν. Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό και τους συνεργάτες του στο γραφείο της στο Υπουργείο Παιδείας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης της κ. Μακρή με τον κ. Μιτζικό, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αφετών κ. Ευαγγελάκη, την κα Καπάνη συνεργάτιδα του Δημάρχου και τον κ. Σ. Θωμά τέθηκαν θέματα του Δήμου, ο οποίος επλήγη βαριά από τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.
Μεγάλο μέρος της συνάντησης αφιερώθηκε στην αναλυτική ενημέρωση της Υφυπουργού Παιδείας για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων στην περιοχή αρμοδιότητας και ευθύνης του Δημάρχου Ν. Πηλίου μετά τις απαιτούμενες επισκευές για την ασφάλεια των σχολικών κτηρίων.
Η αποκατάσταση των ζημιών, οι αποζημιώσεις των πληγέντων και οι ενέργειες για την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα πολιτών, επαγγελματιών, εργαζομένων, καλλιεργητών και παραγωγών, επιχειρήσεων, συνεταιρισμών και φορέων αποτέλεσαν καίρια σημεία στον διάλογο.
Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Μιτζικός έθεσε υπόψη της Υφυπουργού Παιδείας τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό εργασιών που κρίνεται απαραίτητο να υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα ενώ προχώρησε και σε περιγραφή ζητημάτων που έχουν τεθεί σε συζήτηση και μελέτη και αφορούν υποδομές της περιοχής του Ν. Πηλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.