Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε ο Αντώνης Σταμπούλος

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τρίτης ο συλληφθείς για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνης Σταμπούλος, διαμαρτυρόμενος από το Τμήμα Μεταγωγών για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του στο Indymedia, «παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή».

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

«Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους» αναφέρει.

«Και γι’ αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο. Δηλώνω λοιπόν ότι από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό» σημειώνει.

Επιτίθεται, τέλος, στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας που, όπως τονίζει, καλλιεργούν και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με τη σύλληψή του και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.