Αίθριος καιρός τα Χριστούγεννα στη Μαγνησία, αλλά με κρύο…

Αίθριος καιρός αλλά με κρύο, θα επικρατήσει για τις ημέρες των εορτών στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης.
Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα καταρχήν στο νομό μας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01…08 οC.

Την Τρίτη, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…14 οC.

Την Τετάρτη παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06…15 οC.

Οι ενδείξεις για τα Χριστούγεννα ανήμερα Χριστουγέννων, δείχνουν ότι σε επίπεδο Θεσσαλίας, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη (η ανώτερη 12-15 0C).Την Παρασκευή, Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση (η ανώτερη 09-12 0C). Το Σάββατο αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία σε πτώση (06-09 0C).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.