Τι απαντά ο Αργ. Ντινόπουλος για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Φ. Κουβέλη

Εξηγήσεις, με γραπτή του ανακοίνωση, δίνει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος αναφορικά με το σάλο που ξέσπασε έπειτα από δηλώσεις του στις οποίες υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης «πληρώθηκε καλά».
Ο κ. Ντινόπουλος αναφέρει ότι το βίντεο είναι προϊόν υποκλοπής και υποστηρίζει πως αυτό που εννοούσε ήταν πως « ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.
Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.
Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά !»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.