Συμπληρώνεται το παζλ της ενδεκάδας…

Οι επιστροφές ενισχύουν τον Ολυμπιακό και γεμίζουν αισιοδοξία τον κόσμο

Συμπληρώνεται το παζλ της ενδεκάδας σιγά σιγά με τις επιστροφές των Nτάριο Φερνάντες και Γιώργου Ντάσιου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχαν γυρίσει στη δράση οι Ντιέγο Λεόν και Σπύρος Γκουγκούδης. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου ελπίζουν πως σύντομα η αγαπημένη τους ομάδα θα παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες.

Το πρώτο δίμηνο της σεζόν ήταν δύσκολο με αστάθεια στην απόδοση, αλλαγή προπονητή και αποτελέσματα που σίγουρα δεν περίμεναν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος. Τέσσερις ήττες σε εννιά αγώνες είναι πολλές για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, ενώ η απόδοση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, διάχυτη είναι η αισιοδοξία πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα. Αφενός διότι επιστρέφουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στη δράση και η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί σχεδόν πλήρης, αφετέρου γιατί παρά την άσχημη πορεία, η ψαλίδα από τη δεύτερη θέση δεν είναι μεγάλη (6 βαθμοί). Ο Φερνάντες, βασικός στον άξονα της μεσαίας γραμμής με διπλό ρόλο στην ομάδα καθώς εκτός από τα ανασταλτικά καθήκοντα, ξέρει να οργανώνει από πίσω το παιχνίδι των “ερυθρόλευκων”, ο Λεόν που αποτελεί τον βασικό πλέι μέικερ και σιγά σιγά θα αποκτήσει ρυθμό, ο πολύπειρος Ντάσιος και ο Γκουγκούδης που είχε εξαιρετική παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν, αποτελεούν μονάδες σημαντικές στο φετινό ρόστερ. Μοναδικός στα πιτς είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ενώ υπενθυμίζουμε πως προσφάτως αποχώρησε από τον Βόλο ο Μοράν για προσωπικούς λόγους.
Το θετικό σερί που πήγε να χτίσει το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου με τρίποντο επί του Παναιγιαλείου και ισοπαλία στο Παγκρήτιο, διεκόπη άδοξα από τον Απόλλωνα, οπότε την Παρασκευή στοχεύει να ξεκινήσει καινούργιο… Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανελευσιναικό, θεωρητικά έχει εύκολο έργο αλλά πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για μια απρόσμενη γκέλα στο ΕΑΚ κόντρα στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.