Συγχαρητήρια στη σχολική ομάδα του Προμηθέα

Η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Προμηθέα φέρνει στο προσκήνιο και τις αναμενόμενες συγχαρητήριες ανακοινώσεις.

Έτσι, από τη μία, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Προμηθέα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Από πλευράς του τμήματος Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, παίκτριες του οποίου συμμετείχαν στην προσπάθεια στο σχολικό πρωτάθλημα, αναφέρονται τα εξής: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα σε όλες τις αθλήτριες και στους προπονητές, μα και στις κοριτσάρες μας Δέσποινα Καραστάθη, Αναστασία Ράπτη, Βασιλική Σιουμουρέκη, Κατερίνα Πολύζου, Μαρίνα Κοτοπούλη, Χριστίνα Νταιάκη, Λυδία Δαλαμάγκα. Είμαστε περήφανοι για σας και την πρόοδο σας. Τα όνειρά σας δεν έχουν ταβάνι Πρωταθλήτριες μας».

Επίσης η Ανόρθωση Βόλου επισημαίνει: “Πρωταθλητές Ελλάδος στους Σχολικούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης 2023-24, τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέας, της πόλης μας.
Με τη κατάκτηση του τίτλου αυτού, θα αντιπροσωπεύσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κίνα στις 23/06 – 03/07.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές Ραφαέλα Σουλτάνη, Παναγιώτη Τύμπα και σε όλες τις παίκτριές τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους που στήριξαν την επιτυχημένη προσπάθεια.
Όλοι του << Βόλου>> ευχόμαστε από καρδιάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και Πάντα Επιτυχίες στη δική μας Ραφαέλα, σημαντική παίκτρια, αρχηγό της ομάδας μας, αλλά και προπονήτρια της ομάδας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων ‘Προμηθέας’.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριες Παπαζαφειροπούλου Ιωάννα, Μίχαλου Μαρίνα, Ενχούι Πάν, Πίσπα Νινέττα & Βιταλιώτη Όλγα, παίκτριες με μέλλον, πολλά υποσχόμενες, αστέρια της ομάδας μας << ΒΟΛΟΣ>> .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στις αθλήτριες Καραστάθη Δέσποινα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Νταϊάκη Χριστίνα, Πολύζου Κατερίνα, Ράπτη Αναστασία, Σιουμουρέκη Βασιλική, Σουλιώτη Ευαγγελία & Σουλιώτη Μαρία που αγωνίζονται και σε άλλες ομάδες της πόλης μας.
Ευχόμαστε νικηφόρο συνέχεια και διεθνείς επιτυχίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.