Στην Αθήνα μεταφέρεται ο βαριά τραυματίας φίλαθλος του Εθνικού

Ιδιαίτερα κρίσιμες παραμένουν οι ώρες για τον άτυχο 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού που δέχθηκε επίθεση στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ποδοσφαίρου.

Ο σοβαρά τραυματίας φίλος των Πειραιωτών βρίσκεται στη διαδικασία μεταφοράς του από την εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Βενιζέλειο» στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς το ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν.”Βενιζέλειο”, δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο.

Το κυριακάτικο ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία οφείλεται και σε ανεύρυσμα που είχε.

Μάλιστα οι οπαδοί του Εθνικού εκφράζουν με επίσημη ανακοίνωση την οργή τους για τα σοβαρά επεισόδια που έφεραν τον τραυματισμό του άτυχου φίλου των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση:
«Τα λόγια αυτές τις ώρες δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα και την οργή όλου του κόσμου του Εθνικού. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του «ψηλού» που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαστε όλοι δίπλα του κι ελπίζουμε να νικήσει, όπως νικούσε όλες τις μάχες μέχρι τώρα στην ζωή του.

Για άλλη μια φορά ζήσαμε τις ίδιες καταστάσεις στα γήπεδα-καφενεία του κάθε χωριού της Ελλάδας. Μαστουρωμένοι χωριάτες σε συνεργασία με τις καφενειακές μπραβοδιοικήσεις να αλωνίζουν ανενόχλητοι από την πολιτεία και να βρωμίζουν το ήδη σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα, βγάλτε ανακοινώσεις με κροκοδείλια δάκρυα και αφορισμούς κι αρχίστε στις τηλεοράσεις ατελείωτες συζητήσεις για το «πρόβλημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Θα επανέλθουμε με νέα αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν. Το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι να τα καταφέρει ο Κωστάρας…

Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.