Ακυβέρνητη πλαστική βάρκα 4 μ. στον Παγασητικό!

Κινδύνεψε 70χρονος που παρασύρθηκε και έπεσε στη θάλασσα να σωθεί

Κακή αποδείχτηκε η ιδέα ενός 70χρονου άνδρα, κατοίκου Καλών Νερών, να βγει για κουπί με τη βάρκα του λίγο μετά τις 6 σήμερα το απόγευμα. Λόγω του αέρα η βάρκα παρασυρόταν στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πηδήξει στη θάλασσα για να σωθεί, για να βγει στη στεριά με τη βοήθεια του γιού του, ενώ η βάρκα έμεινε ακυβέρνητη μέσα στον Παγασητικό!

Όλα έγιναν σήμερα το απόγευμα στα Καλά Νερά, όταν ο 70χρονος αποφάσισε να μπει στη βάρκα του για να κάνει κουπί. Λόγω του δυνατού αέρα όμως, η βάρκα (που είναι πλαστική μήκους 4 μ.) παρασυρόταν ανοιχτά, οπότε ο άνδρας βλέποντας ότι δεν μπορούσε να γυρίσει κωπηλατώντας, αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα για να βγει κολυμπώντας. Βλέποντάς τον ο 40χρονος γιός του έπεσε κι αυτός στη θάλασσα για να τον βοηθήσει να βγει στη στεριά.

Επισκέπτες, που είδαν δύο ανθρώπους να κολυμπούν κοντά στη βάρκα ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Βόλου, που κινητοποιήθηκε και επί τόπου πήγε ένα αυτοκίνητο, για να διαπιστώσει τι έγινε, ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει και το πλωτό σκάφος.

Τελικά, πατέρας και γιός βγήκαν κολυμπώντας στην ακτή και οι λιμενικοί τους πρότειναν να μεταφέρουν τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας ότι είναι καλά και προτίμησε να πάει στο σπίτι του.

Το Λιμεναρχείο Βόλου, ειδοποίησε τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου, διότι η πλαστική βάρκα του 70χρονου πλέει ακυβέρνητη στον Παγασητικό, ώστε να ενημερωθούν τα παραπλέοντα σκάφη, για να μην πέσει κανένα πάνω στη βάρκα και γίνει ατύχημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.