Τα περίεργα της κάλπης …

Τι έγινε με τα μικρότερα κόμματα και με υποψήφιους

Αρκετά αποδεικνύονται τα … παράξενα της πρόσφατης κάλπης στη Μαγνησία, τόσο για τα κόμματα, όσο και για τους υποψηφίους, τα οποία μπορεί να «διαβάσει» κανείς με μια άλλη ματιά, τις επόμενες πλέον ώρες, μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Μεταξύ αυτών, το γεγονός, ότι υπήρξαν υποψήφιοι που συγκέντρωσαν αρκετές χιλιάδες σταυρούς και μένουν εκτός Κοινοβουλίου, ενώ εισέρχονται από άλλες περιφέρειες της χώρας, υποψήφιοι ακόμη και με λιγότερους από 2.000 σταυρούς. Παράλληλα, σε μια περίπτωση κόμματος στο νομό, όσες ψήφους πήρε ένας υποψήφιος , έλαβαν συνολικά, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι υποψήφια κόμματος που αποσύρθηκε την τελευταία εβδομάδα από την εκλογική «μάχη», κατάφερε, αφού το όνομά της είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, να συγκεντρώσει ένα σεβαστό τριψήφιο αριθμό ψήφων!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι δύο απ΄ τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές και προώθησαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα, έλαβαν μόλις … μονοψήφιο αριθμών ψήφων, ενώ δύο ακόμη κόμματα, που δεν είχαν καν… υποψηφίους, δε βρήκαν ούτε ένα ψηφοδέλτιο στη κάλπη!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.