Ας διαβάζουν οι αρμόδιοι

Διαβάζοντας το άρθρο της Κατερίνας Καρεκλίδου (http://magnesianews.gr/katerina-kareklidou/%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF.html) μια συμπολίτισσα εκφράζει το δικό της παράπονο, αλλά και μιας ολόκληρης γειτονιάς στη Νέα Ιωνία, κάτω από το παλιό Νεκροταφείο σχετικά με τη καθαριότητα του πάρκου, στο οποίο παίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και που έχει εγκαταλειφθεί από τους αρμόδιους.

«Τα καλοκαίρια βγαίναμε στο πάρκο από νωρίς όπου τα παιδιά μας έπαιζαν έως αργά το βράδυ. Τα πηγαίναμε για ύπνο &εμείς μαμάδες &γιαγιάδες συνεχίζαμε, για λίγη δροσιά .Αυτά πριν βάλουμε τα κλιματιστικά &κλειστούμε στα σπίτια μας (ή στα καβούκια μας). Αναπολώντας όμως εκείνα τα καλοκαίρια θυμήθηκα ένα καταπράσινο & πεντακάθαρο πάρκο , βλέπεις ερχόταν καθημερινά η κηπουρός του Δήμου μας να το καθαρίσει , να το ποτίσει κ.λ.π. Ήρθε όμως η κρίση, έτσι οι επισκέψεις της κηπουρού μειώθηκαν & σήμερα πλέον έρχεται 2 ή 3 φορές το χρόνο ένα συνεργείο για να το κουρέψει, να μην βγούνε φίδια ! Οι περίοικοι το ποτίζαμε για να μη ξεραθεί τελείως , Από το περυσινό καλοκαίρι όμως διακόψανε την παροχή νερού!

Η εγκατάλειψη σε όλα τα πάρκα που έχουν γίνει αφοδευτήρια των σκύλων &οι νομοταγείς αφέντες τους που τα μαζεύουν όποτε θέλουν ,σε αποτρέπουν ακόμη & το άλσος της Ν. Ιωνίας που ήταν μια πράσινη όαση δροσιάς έχει εγκαταλειφθεί. Κρίμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.