“Καταναλώνουμε ότι παράγουμε”: Γεύσεις και μουσικές πλημμύρισαν την παραλία του Βόλου

Ο επικεφαλής του κινήματος "Καταναλώνουμε ότι παράγουμε" Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Βαγγέλης Λαλίτσας.

Πλημμύρισε η παραλία του Βόλου από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» επικεφαλής του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Στην εκδήλωση που πλαισιώθηκε από μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς που έχει στηρίξει το κίνημα από τη γέννησή του τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρωταγωνιστές ήταν τα τοπικά προϊόντα κυρίως τα για τα οποία είναι γνωστή η περιοχή, ενώ τη διασκέδαση των παριστάμενων ανέλαβαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της Μητρόπολης Δημητριάδος, της Κρητικής Αδελφότητας το Αρκάδι και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Αγχιάλου. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η το συγκρότημα του Γιώργου Πάγκαλου που τραγούδησε γνωστές επιτυχίες της ελληνικής μουσικής μέχρι αργά το βράδυ.

Στο μεγάλο τραπέζι που στήθηκε προσφέρθηκαν πάνω από 3000 μερίδες φαγητού (τυροπιτοειδή, πίτσες, σουβλάκια, σπετζοφάι, γλυκά, παγωτά, αναψυκτικά, μπύρες, τσίπουρο και κρασί), που ήταν προσφορά 20 τοπικών εταιριών της Μαγνησίας.

Στην προσπάθεια διάδοσης του κινήματος μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους 400 μπλουζάκια, με το έμβλημα του κινήματος.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 2

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ 3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.