ΒΟΛΟΣ

Φεύγει για το Άγιο Όρος ο Αχιλλέας Μπέος

Θα επισκεφθεί τον πατέρα Εφραίμ στη Μονή Βατοπαιδίου


ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


Τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος ενόψει του δικαστηρίου το οποίο αναμένονταν να ξεκινήσει στις 15 Απριλίου (θα καθυστερήσει τελικά λόγω της αποχής των δικηγόρων) για το σκάνδαλο Koriopolis. Ο κ. Μπέος στο «περιβόλι της Παναγιάς» θα αναχωρήσει σήμερα ή αύριο και θα καταλύσει σύμφωνα με πληροφορίες στη Μονή Βατοπαιδίου του πατέρα Εφραίμ, γνωστού για το σκάνδαλο της Μονής με ανταλλαγή μεγάλων ακινήτων με το ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-05.

Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί κοντά στο Θεό και τον πατέρα Εφραίμ, όχι μόνο για να ζητήσει συγχώρεση και να πάρει δύναμη ενόψει του δικαστηρίου του, που είναι μια δοκιμασία γι’ αυτόν και την οικογένειά του, αλλά και να ακούσει και τις συμβουλές του πατέρα Εφραίμ ο οποίος είναι γνώστης νομικών διαδικασιών.

Όπως είναι γνωστό, ο πατέρας Εφραίμ τον Δεκέμβριο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012 είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να αφεθεί κατόπιν ελεύθερος και η υπόθεση να μη φθάσει ποτέ στις αίθουσες των δικαστηρίων έως σήμερα, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Μάλιστα έως σήμερα δημόσιο και Μονή Βατοπαιδίου, βρίσκονται στα δικαστήρια για την διεκδίκηση της Λίμνης Βιστωνίδας. Ο Αχιλλέας Μπέος θα βρεθεί στη Μονή μαζί με τον αντιδήμαρχο κοιμητηρίων Χρήστο Στεφόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολο Γαλάτη και κάποιον φίλο του που τον ακολουθεί παντού.

FavoriteLoadingΠροσθήκη στα "Αγαπημένα"


map
Το magnesianews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες, να είναι στα ελληνικά (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα.Σε περίπτωση που κάποιος θίγεται προσωπικά από κάποιο σχόλιο αναγνώστη παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το 24210 85531 ή να στείλει μήνυμα στη διεύθυνση editor@magnesianews.gr. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.