Φαντασμαγορικό το σόου έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων στην παραλία του Βόλου (video)

Με «ιπτάμενο» Άγιο Βασίλη και τον Σάκη Ρουβά που έφτασε με καΐκι

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΕΓΓΑΛΙΚΟΑΜΑΞΑΣΚΗΝΗ
ΣΑΚΗΣ ΚΑΪΚΙ
ΡΟΥΒΑΣ ΜΠΕΟΣ
ΑΡΓΩ
ΚΟΣΜΟΣΦαντασμαγορικό ήταν το σόου έναρξης των γιορταστικών εκδηλώσεων σήμερα το απόγευμα στο Βόλο και, παρά το τσουχτερό κρύο χιλιάδες Βολιώτες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, κατέβηκαν στην παραλία για να δουν από κοντά τον Σάκη Ρουβά,που ενθουσιάστηκε από την υποδοχή και προανήγγειλε συναυλία το ερχόμενο καλοκαίρι.
Από νωρίς το απόγευμα κόσμος κάθε ηλικίας, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, άρχισε να συρρέει στη παραλία όπου δεσπόζει φωταγωγημένη η Αργώ και ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το δικό του ξεχωριστό σόου, ενώ εξεπλάγην από τα δεκάδες βεγγαλικά που έλαμψαν στον νυχτερινό ουρανό.
Η ώρα περνούσε τα σώματα πάγωναν, αλλά οι καρδιές ήταν ζεστές και όλοι αδημονούσαν να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Η βραδιά άρχισε με την Σύλβια Τσιμπανάκου και την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου και το σόου ξεκίνησε με «ιπτάμενο» Άγιο Βασίλη, που κατέβηκε με σκοινιά από το κτήριο Παπαστράτου, ρίχνοντας στον κόσμο τις λιχουδιές που είχε στον σάκο του.

Πριν φτάσει δια θαλάσσης ο Σάκης Ρουβάς, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος χαιρέτισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, παρά το τσουχτερό κρύο και έστειλε μήνυμα ειρήνης σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ ευχήθηκε οι μέρες που βιώνει ο Ελληνικός λαός να μην ξανάρθουν ποτέ, καθώς και υγεία και χαρά σ’ όλο τον κόσμο και ζεστασιά σ’ όλα τα σπίτια και τις οικογένειες.
Ο Αχ. Μπέος ευχαρίστησε τα παιδάκια που βρέθηκαν στη σκηνή της εκδήλωσης ντυμένοι ΑγιοΒασίληδες, τους χορευτές και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.
Ο σε αργία δήμαρχος έστειλε μήνυμα ότι ο Βόλος μπορεί, μπορούμε όλοι μαζί, λέγοντας ότι αυτή η πόλη είναι η ομορφότερη της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει όλα τα προσόντα μαζί με τους Βολιώτες, γιατί χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να δημιουργήσει ότι στερήθηκαν τόσα χρόνια και να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτή την πόλη και να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου.

ΡΟΥΒΑΣ ΣΚΗΝΗΈφτασε δια θαλάσσης
Στη συνέχεια ο Αχ. Μπέος κάλεσε τον κόσμο να κοιτάξει προς τη θάλασσα όπου πλησίαζε στην προβλήτα ομάδα καϊκιού και βαρκών με βεγγαλικά, στο οποίο βρισκόταν ο Σάκης Ρουβάς τον οποίο υποδέχτηκε και ανέβηκαν μαζί στην εξέδρα που είχε στηθεί. Στη θέα του επικράτησε πανζουρλισμός και όλοι σπρώχνονταν για να έχουν μια φωτογραφία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.
Στη συνέχεια ο Αχ. Μπέος κάλεσε στη σκηνή τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και ο Σάκης Ρουβάς άναψε τα φώτα της Αργούς, του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και του στολισμού της πόλης.
Αμέσως μετά εντυπωσιακά πυροτεχνήματα κάλυψαν τον ουρανό πάνω από τη θάλασσα προσφέροντας φοβερό θέαμα και μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς έδειξε εντυπωσιασμένος με το θέαμα, όπως και ο πολύς κόσμος που είχε συγκεντρωθεί.

Προανήγγειλε συναυλία στο Βόλο
Ο Σάκης Ρουβάς είπε, αφού άναψε τα φώτα ότι θέλει να έρθει στο Βόλο το καλοκαίρι για συναυλία, για να αποθεωθεί από το πλήθος, με την προϋπόθεση ότι ο Αχ. Μπέος θα του υποσχεθεί ότι θα έχει ανάλογα πυροτεχνήματα.
Στη συνέχεια τραγούδησε εορταστικά τραγούδια συνοδευόμενος από τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου και στη συνέχεια είπε ότι ήρθε σε μια πόλη με τον κόσμο να γιορτάζει και τόνισε ότι του θύμισε συναυλία ο κόσμος και η θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν.
Η βόλτα για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκίνησε από την οδό Ιάσονος και κατευθύνθηκε στην οδό Δημητριάδος. Στην πομπή προπορεύονταν πέντε άμαξες με άλογα που μετέφεραν τις Αγιοβασιλίτσες, οι οποίες πετούσαν στον κόσμο καραμέλες και σοκολάτες.

Πολλοί από τους πολίτες με γιορτινή διάθεση έφτασαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και άλλοι κατευθύνθηκαν προς το Χωριό του Άη Βασίλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.