ΝΠΣ Βόλος: Η αναζήτηση βαθμών και ο προπονητής

To κύπελλο Ελλάδας αποτελεί παρελθόν για τον ΝΠΣ Βόλος που αποκλείστηκε μετά το 0-0 της περασμένης Πέμπτης και μετά το 2-1 υπέρ των «πρασίνων» στο πρώτο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος στρέφουν στην προσοχή τους στο πρωτάθλημα, που αρχίζει στις 5 Ιανουαρίου.

Για τη 16η αγωνιστική ο ΝΠΣ θα βρεθεί στην Αττική και στο Περιστέρι, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, θέλοντας κάποια στιγμή να πάρει τη νίκη, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι τόσο εύκολη όσο και δύσκολη ως αποστολή. Από τη μία ο Ατρόμητος έχει δείξει ένα πολύ κακό πρόσωπο έως τώρα, οπότε ο ΝΠΣ Βόλος θεωρητικά μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, αλλά από την άλλη οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς και προφανώς για νίκη.

Από την άλλη, ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να ξεπεράσει και το… σοκ των μηδέν τελικών προσπαθειών που καταγράφηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Προφανώς και δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα ήταν ένα καμπανάκι που διοίκηση και τεχνικό επιτελείο καλούνται να προσέξουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη γίνονται και ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές επαφές, με 2-3 παίκτες ν’ αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα δεν είναι αυτό, αλλά το θέμα του προπονητή. Το ένα ενδεχόμενο είναι να παραμείνει μέχρι τέλους ο Κώστας Μπράτσος, αλλά με βάση τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, δεν είναι αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Από την άλλη πιο πιθανό είναι ν’ αναλάβει προπονητής για να σώσει ότι μπορεί αυτήν τη στιγμή, ώστε να φανεί αν προλαβαίνει την εξάδα η ομάδα. Όσον αφορά το σενάριο περί επιστροφής Αμπασκάλ, αυτό μοιάζει εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.