Δήμητρα Ευξεινούπολης με Πεπκολάι στο κύπελλο ΕΠΣΘ!

Πρόκριση με 0-3 στην επόμενη φάση σε βάρος των Μυρμιδόνων Πλατάνου

Δεν δυσκολεύτηκε σε καμία περίπτωση η Δήμητρα Ευξεινούπολης να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Μυρμιδόνες Πλατάνου για τη Γ’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, ωστόσο η είδηση που προκύπτει για τους «πράσινους» του Στέλιου Αρσένου είναι ότι έκαναν μεταγραφή, και συγκεκριμένα συμφώνησαν με τον Έρβιν Πεπκολάι!

Πρόκειται για τον επιθετικό που το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε από τον ΠΟ Ελασσόνας στον Ρήγα Φεραίο, με τον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ, αφού η συμφωνία λύθηκε. Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας για λογαριασμό του τοπικού Οικονόμου, και τελικά η Δήμητρα Ευξεινούπολης προχώρησε σε συμφωνία μαζί του.

Μάλιστα ο παίκτης αγωνίστηκε απέναντι στους Μυρμιδόνες Πλατάνου και θα είναι στη διάθεση του Στέλιου Αρσένου για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Θησέα στην Αγριά!

Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ, το 3-0 ήρθε εύκολα για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, με γκολ του Βουρδάκη στο 30’ και του Αναστασίου στο 55’ και στο 65’.

Για τη Δήμητρα αγωνίστηκαν οι: Σταυράκης, Φαράντος (46΄Θεοδωρόπουλος), Λάμπος Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Παπουτσής, Πεπκολάι, Βουρδάκης, Αναστασίου Σιόβας (46’ Διαμαντόπουλος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.