Αποκλεισμός στον έξτρα χρόνο για την Κ17 της ΕΠΣΘ, 4-2 το τελικό σκορ

Τελικά χρειάστηκε και παράταση πριν τα πέναλτι...

Τελικά χρειάστηκε και παράταση προκειμένου να προκύψει νικητής στο παιχνίδι των Κ17 της ΕΠΣΘ με την ΕΠΣΕ (Εύβοια), για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Ωστόσο χρειάστηκε να διερευνηθεί μετά το τέλος των δύο ημιχρόνων, καθώς στην προκήρυξη του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων υπήρχε… κενό!

Μετά τη σχετική ενημέρωση και ενώ οι διαφωνίες έκαναν την εμφάνιση τους ακόμη και όταν άρχισε το έξτρα κομμάτι του παιχνιδιού(!) οι δύο ομάδες πήγαν σε παράταση μετά το 2-2 με το οποίο έληξε η κανονική αναμέτρηση. Νούλας και Τίτου ήταν αυτοί που σκόραραν για την ΕΠΣΘ (33′ και 60′), ωστόσο ο Ζαχαριάδης στο 28 και στο 64′ πέτυχε τα γκολ για την ΕΠΣΕ…

Αφού έγιναν οι σχετικές διαβουλεύσεις, τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στον έξτρα χρόνο, εκεί σε κάθε μέρος η ΕΠΣΕ πέτυχε και από ένα τέρμα, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν στο 95′ ο Αργυρίου, και στο 118′ ο Μαρνέζος.

Για την ΕΠΣΘ Κ17 αγωνίστηκαν οι Δαμασιώτης, Χασιώτης, Λυκουρίνος, Στάμος, Γεωργιτζίκης, Γκουγκουλής, Δημόπουλος, Νούλας, Καφετζή, Τίτου και Χασάπης ως βασικοί.

Η βασική ενδεκάδα της ΕΠΣΘ Κ17

 

Η βασική ενδεκάδα της ΕΠΣΕ Κ17

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση στη Λαμία:

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.