Αποχωρεί από την Καβάλα ο Χαντιτάγκι

Την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησης του από την ΠΑΕ ΑΟΚ έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο Facebook ο Άλεξ Χαντιτάγκι. Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας αν και το προηγούμενο χρονικό διάστημα φερόταν να δηλώνει ότι θα συνεχίσει μέχρι η Καβάλα να βρεθεί στη Super League, πλέον δηλώνει απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που είχε από τον Δήμο Καβάλας αναφορικά με το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και τις υποσχέσεις που το δόθηκαν αλλά δεν υλοποιήθηκαν, όπως επίσης και από τη μικρή κίνηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα.

Στην αναφορά του μιλάει ακόμα και για το δικαστικό αγώνα που έχει με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ομάδας και αφήνει πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με άλλη ομάδα της Super League ή της Super League 2, την ώρα που εδώ και εβδομάδες έχουν έρθει στο προσκήνιο σενάρια περί ενασχόλησής του με τον ΝΠΣ Βόλος, αν και ο ίδιος τα είχε διαψεύσει.

H ανάρτηση του αναφέρει μεταξύ άλλων σχετικά:

«Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα. Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και μια έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας. Σε αυτό το διάστημα θα φροντίσουμε να έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και να έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα η ομάδα

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα, είχα και αρκετές πληγές και απογοητεύσεις. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών. Μετά από 11 μήνες, ακόμα δεν έχω σωστή μακροχρόνια μίσθωση για να παίξω στο γήπεδο. Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις ζητούμενες αλλαγές αγνοήθηκαν από αυτή τη διοίκηση.

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ποδοσφαιρικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα αιμορραγεί πάντα μπλε και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.