Ξανά στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Βολικάκης

Μετά την παρουσία του στον ΠΟ Βόλος

Ποδηλάτης του Παναθηναϊκού είναι ξανά από την Τετάρτη (20/9) ο Χρήστος Βολικάκης, καθώς ο πρωταθλητής της ποδηλασίας, μετά από πέντε χρόνια απουσίας και έχοντας υπάρξει μέλος του ΠΟ Βόλος, επέλεξε να επιστρέψει στους «πράσινους».

Μάλιστα, ο Χρήστος Βολικάκης έκανε και δηλώσεις, κάνοντας λόγο για επιστροφή όντας γεμάτος όρεξη να φτάσει τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή! Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με μεγάλη μου χαρά και τιμή επιστρέφω στο αγαπημένο σε όλους μας τριφύλλι! Το 2017 ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές με παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια και καταφέραμε να φτάσουμε τον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό στην κορυφή της ελληνικής ποδηλασίας, αναδεικνύοντας πρωταθλήτρια την ομάδα πίστας και πρώτο τμήμα στον ερασιτεχνικό Παναθηναϊκό. Επιστρέφω γεμάτος όρεξη και είμαι φτάσουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή γιατί πολύ απλά εκεί είναι η θέση του».

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο 34χρονος αθλητής από τον Βόλο που είναι και ο σπουδαιότερος ποδηλάτης στην ιστορία του τμήματος με βάση την επιτυχία του όντας αθλητής του «τριφυλλιού» επέστρεψε και πάλι στους «πράσινους».

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν δεύτερος στην παγκόσμια κατάταξη πόντων στο παγκόσμιο κύπελλο, είχε ένα ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει πάνω από 90 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα , κατέχει 11 εθνικά ρεκόρ και βρίσκεται στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα του scratch, στην 1η θέση στο αγώνισμα του omnium και στην 3η θέση στο αγώνισμα points race».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.