H συγγνώμη της Αγριάς μετά τη βαριά ήττα από τον ΓΣ Αλμυρού

Το τελικό 93-53 στην έδρα της Αγριάς υπέρ του ΓΣ Αλμυρού λίγα περιθώρια αφήνει για να αμφισβητήσει την κυριαρχία του συνόλου του Παναγιώτη Νάνη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου, με τους «κιτρινόμαυρους» να ζητούν συγγνώμη για την εμφάνιση από τους φίλους τους.

«Ακόμα μια ήττα για την ομάδα μας, αυτή τη φορά απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού με σκορ 53-93. Μια πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς η ομάδα μας που είχε ως αποτέλεσμα την πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Αλμυρός δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και η Αγριά χωρίς να έχει λύσεις σε άμυνα και επίθεση έβλεπε το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου για τους φιλοξενούμενους.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που στήριξε την ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι και ζητάμε συγνώμη για την εμφάνιση αυτή. Οι προπονητές θα βρούνε τις λύσεις που χρειάζονται ώστε η ομάδα να βγάλει αντίδραση και να ανακάμψει» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Αγριά είναι εξάλλου μία από τις δύο ομάδες που παραμένουν χωρίς νίκη στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών (μαζί με τον Αχέροντα Καναλακίου), ενώ την ερχόμενη Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα της Άμφισσας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.