Πρωταθλητές Ινδίας Χουάν Φεράντο-Τριαντάφυλλος Οικονόμου

Νίκη της Μοχούν Μπαγκάν στον τελικό επί της Μπενγκαλούρου στα πέναλτι

Ο Ισπανός Χουάν Φεράντο, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την προπονητική θητεία του στον ΝΠΣ Βόλος, με γυμναστή της ομάδας τον Λαρισαίο Τριαντάφυλλο Οικονόμου, που βρέθηκε κι αυτός στον ΝΠΣ Βόλος, πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλήματος Ινδίας!

Η Μοχούν Μπαγκάν από την περιοχή της Γκόα αντιμετώπισε την Μπενγκαλούρου στον τελικό και μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, η αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η Μοχούν Μπαγκάν επικράτησε 4-3 και πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου!

Oι «Ναύτες» όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας του Χουάν Φεράντο είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Ελληνοαυστραλό Δημήτρη Πετράτο O Πετράτος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 13′, η Μπενγκαλούρου ισοφάρισε με τον Τσέτρι στο 45′ με τον ίδιο τρόπο, ενώ προηγήθηκε 2-1 στο 78 με τον Κρίσνα. στο 85′ η ομάδα της Γκόα όμως πήρε και πάλι πέναλτι με τον Πετράτο να το εκτελεί για να κάνει το 2-2 Στα πέναλτι ο τερματοφύλακας Κάιθ έκανε τη διαφορά και έτσι η Μοχούν Μπαγκάν επικράτησε 4-3 και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

«Πρωταθλητές στο πρωτάθλημα Ινδίας. Μια χρονιά απαιτητική με πολύωρα ταξίδια και εναλλαγές συναισθημάτων έφτασε στο τέλος της. Ευγνώμων που ήμουν μέλος μιας από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας στη κατάκτηση του τίτλου» είναι το σχόλιο του Έλληνα γυμναστή Τριαντάφυλλου Οικονόμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Indian Super League, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του ινδικού πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.