Τζήμας: «Να δω πού θα πάνε τα … γατάκια»

Ένα διαδικαστικό και τυπικό θέμα, που είχε να κάνει με την Ερασιτεχνική Νίκη, ήταν η αιτία που υπήρξε καθυστέρηση στο έργο του πλαστικού γηπέδου. Αυτό τόνισε μιλώντας στον Blue Heart Fm ο πρόεδρος της Νίκης, Θ. Τζήμας, που τα έβαλε με αυτούς που έκαναν κριτική για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Όποιος μιλάει το μόνο που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι να εκτεθεί. Για μια ακόμη φορά έφαγαν σφαλιάρες όσοι έκαναν κριτική. Δεν έγινε ζημιά για 15 μέρες. Είναι διαδικαστικό το θέμα κα τυπικό. Αν δεν ήταν ο κ. Φάτσης δε θα έκανα τίποτα. Ο άνθρωπος είναι “αετός”. Γίνεται καινούργιο συμφωνητικό, έχουμε την τεχνογνωσία εγώ και ο κ. Φάτσης να προχωρήσουμε το θέμα. Ακόμη και μεγάλοι επιχειρηματίες εγκλωβίζονται σε τέτοια πράγματα. Είχε κάποια προβλήματα και ο ερασιτέχνης.

Βούλωσα και τα στόματα κάποιων άλλων ότι υπάρχουν υπόλοιπα στους παίκτες. Δε θα χάσουν ευρώ οι ποδοσφαιριστές, ο μήνας προκαταβάλλεται. Να σταματήσει η γκρίνια. Μερικοί διόριζαν προέδρους. Ας μην αγριέψω και πω κι άλλα.

Να δω πού θα πάνε τα γατάκια αυτά που μας έβγαζαν την ψυχή, όταν παρουσιάσω το τιμολόγιο για το πλαστικό τη Δευτέρα στην τηλεόραση. Άντε να συμμορφωθούν. Θα πάω να βγάλω στη δημοσιότητα τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τα σπίτια τους γι’ αυτούς που μιλάνε».

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο την Κυριακή τόνισε:

«Το ματς στο Βελεστίνο είναι διπλό. Έχουμε τεράστια ομάδα. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο. Δεν ήταν σωστή η διατύπωση των παιδιών (σ.σ. Blue Angels) ότι δεν πάμε να κάνουμε φασαρία στο Βελεστίνο. Δεν την πρόλαβα την ανακοίνωση, αλλά θα τη διορθώσω. Ούτε που σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Οι φίλαθλοι της Νίκης δεν κάνουν ποτέ φασαρίες».

Μάλιστα να τονιστεί ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία των Blue Angels, μεταξύ της διοίκησης του συνδέσμου και μελών της διοίκησης του ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση, όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώθηκε μεταξύ των δυο πλευρών η επιθυμία για την ενεργή στήριξη της ομάδος μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, η προστασία της από άτομα που ηθελημένα ή μη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με αρνητική επίπτωση για τον σύλλογο και γενικά η κόσμια συμπεριφορά, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.