Δε σκόραρε, δεν κέρδισε ο Ρήγας Φεραίος

Αποτυχία συνιστά για τον Ρήγα Φεραίο η λευκή ισοπαλία που παραχώρησε στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (0-0). Οι Βελεστινιώτες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για πρώτη φορά στην έδρα τους από τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν για την πρεμιέρα είχαν χάσει με 0-2 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Έκτοτε είχαν πετύχει σε έξι ματς 17 τέρματα στο γήπεδό τους, δείχνοντας ότι βρίσκουν με πολύ μεγάλη ευκολία δίχτυα. Ωστόσο, κόντρα στη νεοφώτιστη τρικαλινή ομάδα δεν κατόρθωσαν να το κάνουν, με συνέπεια να απολέσουν δύο βαθμούς, που η ομάδα του Λάκη Μπακάλη χρειαζόταν.

Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου επέλεξε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σπαθή στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Γεωργατζή, όπως είχε κάνει και από τη στιγμή της αποβολής του στο προηγούμενο ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από και κει πέρα στην ενδεκάδα επέστρεψε μετά από πολύ καιρό λόγω τραυματισμού ο Μπόρας και συγκεκριμένα από τις 2 Οκτωβρίου και το ματς με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα. Ο Βολιώτης μεσοαμυντικός πήρε θέση δίπλα στον Αλεξίου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ να τονιστεί ότι ο Λάκης Μπακάλης διατήρησε το 4-4-2 με τους Σέττο-Τζοβάρα επιθετικό δίδυμο και τους Κυπτίου και Γκίκα στα άκρα.

Οι γηπεδούχοι μετά το μετριότατο πρώτο μέρος, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι του Σέττου στο 37’ για σπρώξιμο , στο δεύτερο βελτιώθηκαν, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν μπήκε ποτέ.

Πάντως έφτασαν κοντά σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 52’ ο Τζοβάρας άθελά του, καθώς πήδηξε για κεφαλιά, έστειλε με την πλάτη την μπάλα προς την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά ο Θεολόγης έστω και δύσκολα απέκρουσε, ενώ θετική αντίδραση είχε ο τερματοφύλακας των Τρικαλινών στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Σέττου που κόντραρε στο 63’, αλλά και στην κεφαλιά του φορ του Ρήγα, την οποία μπλόκαρε στο 64’. Οι τελικές προσπάθειες του Ρήγα Φεραίου συνεχίστηκαν και στο επόμενο λεπτό, με τον Γκίκα να σουτάρει λίγο πάνω από την εστία εκτός περιοχής, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η φάση του 68’, όταν ο Παπαγιάννης έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ μετά το σουτ του Ψύρρα.

Σημαντική ήταν η στιγμή του 74ου λεπτού, με τον Σέττο να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, αφού ξεπέρασε και τον Θεολόγη, ενώ στο 77’ η γυριστή κεφαλιά του Βουραζέρη κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Την τελευταία φάση του αγώνα αποτέλεσε η άστοχη κεφαλιά του Σέττου στο 90’, για να μείνει έτσι το 0-0.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Γεωργατζής, Αλεξίου (86′ Τσελεπής), Μπόρας (54′ Λάμπρου), Κιπτίου, Γκίκας, Σέττος, Τζοβάρας

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Μανούρας): Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Αετόπουλος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου (63′ Καραστέργιος), Ψύρρας (86′ Φλιούκας), Τσιώλης, Γόρδιος (73′ Σιαμπάνης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.