Προπονητής του ΠΑΟΚ και επισήμως ο Στανόγιεβιτς

Και επισήμως προπονητής του ΠΑΟΚ είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, όπως ανακοίνωσε ο «δικέφαλος» του Βορρά. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και προσέθεσε ότι είναι ώρα για δουλειά…

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος προπονητής:

«Είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα. Γνωρίζετε τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ώρα για δουλειά».

Για τη διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια».

Για όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα: «Ξέρω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε εδώ το 2011 με την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι πριν από εμένα εδώ ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, ένας εξαιρετικός προπονητής. Επίσης γνωρίζω τα πάντα για τους παίκτες της ομάδας και την ομάδα».

Για τη σχέση ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: «Είναι συναισθηματικό το δέσιμο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και αγγίζει κι εμένα. Έτσι μεγάλωσα και γνωρίζω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.