Το αδιαχώρητο στην παρουσίαση των διαρκείας του Ολυμπιακού Β.

Αποδείχθηκε μικρή η αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΑΡΚ

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου, αφού πραγματικά ο κόσμος της ομάδας, εκπλήσσοντας τους διοικούντες, δημιούργησε τα αδιαχώρητο. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη παρουσία από τη χωρητικότητα της αίθουσας, ενώ με το … ζόρι βρήκαν θέση οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, για να  καθίσουν, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς έμειναν και όρθιοι, όπως και πάρα πολλοί οπαδοί.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Νίκος Τσεκούρας, που χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ανάσα την αγορά των εισιτηρίων για την εκτελεστική επιτροπή και πολύ μεγάλη βοήθεια, ηθική και οικονομική, γι’ αυτούς που έχουν σηκώσει το βάρος για τη δημιουργία αυτής της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που έδειξε τη δύναμη της ομάδας και σ’ αυτήν την εκδήλωση. Παρουσιάστηκε επίσης βέβαιος ότι η προσπάθεια που γίνεται θα καταλήξει στην άνοδο, ενώ πληροφόρησε ότι σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του θα αποκτήσει νέα γραφεία στην Ιάσονος με Λώρη απέναντι από την Alpha Bank. Υπενθύμισε ότι το επόμενο ραντεβού είναι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στην πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ και τόνισε ότι εκεί πρέπει να είναι όλοι όσοι αγαπούν και πιστεύουν στις αξίες της ομάδας. Παράλληλα, ζήτησε να μη λείψει κανείς, για να σταλεί το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι εδώ για πάντα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε τον κ. Μίλτο Μουστακαλή για την παραχώρηση της αίθουσας και ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Τσεκούρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.