Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Β. σε επαφή με τη Νίκη

Οι συζητήσεις με παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του κεντρικού αμυντικού συνεχίζονται στη Νίκη και σύμφωνα με όσα διαρρέονται, καμία δεν έχει τελειώσει ακόμη ούτε αρνητικά ούτε θετικά, αν και οι πληροφορίες λένε ότι με την περίπτωση του 23χρονου στόπερ, που έχει και πρόταση από νεοφώτιστη ομάδα της Β’ Εθνικής, η οποία βρίσκεται στην πόλη από την οποία κατάγεται, έχει γίνει ένα βήμα πίσω και η αιτία δεν είναι οικονομικό. Πάντως ο παίκτης δεν απάντησε, όπως αναμενόταν, την Πέμπτη, και το σκέφτεται ίσως ακόμη, αλλά στη Νίκη δεν αποκλείουν να υπάρχει ανατροπή και να τον κάνουν δικό τους.

Οι επαφές πάντως δε σταματούν εδώ.  Συγκεκριμένα, επικοινωνία υπήρξε πριν λίγες μέρες μεταξύ Φάντζιο Μπούις και ενός στόπερ αλλά και αμυντικού χαφ, που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόκειται για υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή, που η Νίκη τον θέλει για το κέντρο της άμυνας, όπου δείχνει ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Ο 27χρονος παίκτης είχε πιο παλιά και την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ σε ομάδα της Αθήνας, αλλά έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό σε ομάδα της Κύπρου. Παράλληλα, έχει παίξει και στις τρεις εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας, ενώ η καταγωγή του είναι από τη Μακεδονία.

Κατά τα άλλα, στο κυανόλευκο στρατόπεδο μετρούν αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα είναι την προσεχή Κυριακή και η οποία θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα γνωριμίας και θα είναι κλειστή για τον οποιονδήποτε.

Πριν την επίσημη «πρώτη», που θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό στις 19.00, εκεί όπου η διοίκηση θέλει να δει πολύ κόσμο και να δοθεί ο απαιτούμενος πανηγυρικός χαρακτήρας, θα έχουν γίνει ήδη δύο κανονικές προπονήσεις. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει το πρώιμο φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 29 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, και πρέπει οι ποδοσφαιριστές, όσο κι αν είναι πολύ νωρίς , να παρουσιάσουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα κόντρα στους Αγρινιώτες, ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο 4/8 ένα τεστ με τον Σαρακηνό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.