Πετσιμέρης: «Χαρούμενοι που παρά την κούραση, γυρίσαμε με πολλή ενέργεια»

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης
Τόνισε σε δηλώσεις του στο Magnesiasports o γυμναστής του Ολυμπιακού Β.

Το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου γύρισε από το Ελατοχώρι με πολλή ενέργεια, παρά τη μεγάλη κούραση που υπάρχει, υποστηρίζει με δηλώσεις που έκανε στο Magnesiasports ο Σωτήρης Πετσιμέρης, ο άμεσος συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη και γυμναστής της ομάδας. Επίσης, τόνισε ότι η ομάδα βγάζει μία υγεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα κέρδη από την προετοιμασία στο Ελατοχώρι:

«Κατ’ αρχάς κερδίσαμε ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά ο προπονητής, το υπόλοιπο τεχνικό team  και παίκτες, ούτως ώστε να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν είχαμε προβλήματα σε ό,τι αφορά την παρουσία των παικτών στο γήπεδο, εκτός από τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που χρειάστηκε να κάνει ράμματα, αλλά την επόμενη μέρα ήταν πάλι στην προπόνηση. Γυρίσαμε πίσω υγιείς, έχοντας κάνει 21 προπονήσεις πάρα πολύ δυνατές. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά όσον αφορά το πρώτο στάδιο. Η προετοιμασία δε σταματά, συνεχίζουμε τώρα με το δεύτερο στάδιο, προχωράμε με τον ίδιο ρυθμό και με τον ίδιο σκοπό, δηλαδή πώς η ομάδα θα παρουσιαστεί πάρα πολύ δυνατή.

Γενικά, θεωρώ ότι ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία απ’ όλες τις πλευρές και με πολύ καλά προπονητικά αποτελέσματα. Την πρώτη βδομάδα είχαμε στον Βόλο τη φάση της προσαρμογής, μετά είναι το βασικό στάδιο, που κάναμε εμείς στο Ελατοχώρι, κι ακολουθεί η περίοδος που προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των αθλητών, για να είμαστε έτοιμοι στην αγωνιστική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, που γυρίσαμε με πολλή ενέργεια, αν και τα παιδιά είναι βεβαίως κουρασμένα, καθώς υπήρξε μεγάλος όγκος δουλειάς».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα:

«Ο προγραμματισμός είναι, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, η ομάδα να είναι έτοιμη. Από κει και πέρα και πάλι καθημερινά θα δουλεύουμε και θα έχουμε ως στόχο να βελτιώνουμε  το κάθε ψεγάδι που βρίσκουμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Σιγά-σιγά από δω και πέρα ο όγκος δουλειάς από το βασικό στάδιο θα ελαττώνεται και θα αυξάνεται η ένταση. Το πότε θα γίνει το φορμάρισμα θα το αποφασίσει ο προπονητής και θα μπορούμε να το προγραμματίσουμε, για να ρίξει η ομάδα λίγο τους ρυθμούς».

Για το αν δούλεψαν στο Ελατοχώρι διάφορα αγωνιστικά συστήματα:

«Αυτά έχουμε καιρό να τα δουλέψουμε και εδώ. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να είναι γεμάτοι οι παίκτες και να πάρουν περισσότερα στοιχεία, σε ό,τι αφορά τις φυσικές ικανότητες, τη δύναμη και το αερόβιο κομμάτι δηλαδή».

Για το μεγάλο βάθος στο ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός Β.:

«Είναι πολύ καλό για την ομάδα και για τον προπονητή να έχει πολλές λύσεις, γιατί όλα τα παιδιά θα χρειαστούν, καθώς θα πρέπει κάποιοι παίκτες για παράδειγμα που θα πάρουν περισσότερες συμμετοχές να ξεκουραστούν. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βγάζει μία υγεία κι αυτό υπηρετεί και τον συναγωνισμό. Δεν είναι κακό να υπάρχει ένας συναγωνισμός των ποδοσφαιριστών».

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.