Επιστροφή από διήμερο ρεπό και … φωτογράφιση για τον Ολυμπιακό Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έμαθε τον αντίπαλό του στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, που είναι ο Πηλέας της Β’ Τοπικής, ένας αντίπαλος που μπορεί να προσφερθεί μόνο για ένα ξεμούδιασμα. Μάλιστα, η ερυθρόλευκη εκπροσώπηση στο κέντρο Μαρκίζ, όπου έγινε η κλήρωση, ήταν τετραπλή, αφού εκεί έδωσαν το παρών οι κ.κ. Μακρής, Κικίλιας, Μαργαρός και Μπακίρης. Να σημειωθεί ότι μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν αποκλείεται να προταθεί στον Πηλέα να δηλώσει έδρα το Πανθεσσαλικό και να μη γίνει ο αγώνας στο ΕΤΒΑ.

Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει την Τρίτη στο γήπεδο μετά από διήμερο ρεπό Κυριακή-Δευτέρα και εκτός από προπόνηση για την ομάδα είναι προγραμματισμένη να γίνει η φωτογράφισή της. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό την Τρίτη να ανακοινωθεί και η μεταγραφή ενός νεαρού τερματοφύλακα.

Στους κόλπους της ομάδας άπαντες είναι πολύ ικανοποιημένοι από όλη την πορεία της προετοιμασίας και την εικόνα στα φιλικά με αποκορύφωμα το 1-4 στη Στυλίδα επί της τοπικής ομάδας το περασμένο Σάββατο, έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι, με τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη να είναι ιδιαιτέρως παραγωγικοί και να σημειώνουν για πρώτη φορά τέσσερα γκολ στα φιλικά.

Οι κ.κ. Κικίλιας, Μπακίρης και Μαργαρός στη χθεσινή κλήρωση για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.