Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Β. 3-1 τα Σέλλανα σε ματς με εντάσεις

Φάση από το σημερινό ματς με πρωταγωνιστή τον Ναζίμ

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κοντού στο 12’, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου ανέτρεψε το σκορ ως το ημίχρονο και αφού σημείωσε και τρίτο τέρμα στις αρχές του δευτέρου μέρους πήρε μία άνετη νίκη με 3-1 επί του Α.Ο. Σελλάνων και συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τo ματς είχε μεγάλη ένταση στο πρώτο μέρος ανάμεσα στους δύο πάγκους, αλλά και στην ανάπαυλα, η οποία εκτονώθηκε στη συνέχεια.

Η διάταξη των ομάδων

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Παλιούρα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν οι Νικολακάκης, Οικονομόπουλος, Παπαϊωάννου και Μπουτζίκος. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Ριζογιάννης και Ναζίμ, δεκάρι ήταν ο Λώττας, ακραίοι μεσοεπιθετικοί οι Σκοπελίτης και Σερτζίνιο (δεξιά κι αριστερά) και κλασικός προωθημένος ο Μάντζιος.

Τερματοφύλακας για τα Σέλλανα ήταν ο Παπαδόπουλος, ενώ στη άμυνα πλάγιοι μπακ ήταν οι Παπαγεωργίου (δεξιά) και Τζανής (αριστερά) και στόπερ οι Αρχοντής και Μπούσδρας. Μοναδικός αμυντικός μέσος ήταν ο Χάδιαρης, ενώ ως εσωτερικοί επιθετικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Πατσαρούχας και Κοντός. Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Συρράκος και Υφαντής (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα) και φορ ο Τζέκος.

Οι φάσεις του ματς

Τα Σέλλανα μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 9’. Από διαγώνια πάσα του Σερτζίνιο από θέση μέσα αριστερά, ο Τζάνης διεκδίκησε την μπάλα με τον Σκοπελίτη στο ύψος της περιοχής, με τον αμυντικό των Σελλάνων να μην μπορεί να διώξει και τον εξτρέμ του Ολυμπιακού Β. να κάνει το ωραίο πλασέ προ του εξερχόμενου μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου. Η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Μπούσδρας με προβολή κατόρθωσε να διώξει πάνω στη γραμμή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σερτζίνιο σούταρε δυνατά στην κλειστή δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το 1-0 δεν έγινε, αλλά έγινε το 0-1 τρία λεπτά αργότερα.

Τα Σέλλανα, που είχαν κάνει κάποιες επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ του Παλιούρα, στο 12’ προηγήθηκαν με πλασέ του Κοντού ανάμεσα στο πέναλτι και τη μικρή περιοχή με την άμυνα του Ολυμπιακού Β., αλλά και τον Παλιούρα, που θα μπορούσε να βγει, να αδρανούν μετά από βαθύ γέμισμα σε φάουλ από τον χώρου του κέντρου. Η μπάλα αναπαύθηκε στη δεξιά γωνία της εστίας των γηπεδούχων, που ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 23’ μετά από άνοιγμα του Ναζίμ από τον άξονα προς τα δεξιά στον Νικολακάκη, ο τελευταίος σέντραρε, ο Μάντζιος πήγε να κατεβάσει με το πόδι την μπάλα στον αέρα κι αυτή έφτασε στον Σερτζίνιο, που με άπιαστο συρτό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας των Σελλάνων για το 1-1.

Στο 45’ ο Νικολακάκης έβγαλε από τα δεξιά τη σέντρα, αφού προστάτεψε την μπάλα ωραία με το σώμα σε μονομαχία με αντίπαλο αμυντικό, και ο Αρχοντής άπλωσε το χέρι του και έκοψε την μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, που ήταν καθαρό, και ο Μάντζιος ευστοχώντας από την άσπρη βούλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 στο καλύτερο χρονικό σημείο.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, που κλείδωσε τη νίκη. Ο Λώττας από το κέντρο έβγαλε την κάθετη με το αριστερό, ο Παπαγεωργίου έκανε τραγικό λάθος και ο Μπουτζίκος, που βρέθηκε στο τετ-α-τετ σε θέση μέσα αριστερά της περιοχής, νίκησε τον Παπαδόπουλο με πλασέ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του κι έκανε το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι στο 90’ αποβλήθηκε ο Αρχοντής με σκόπιμη δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση, ενώ εκτός δεκαοκτάδας έμεινε ο Ζγκούρι από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Παλιούρας, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ (86’ Σαχινίδης), Σερτζίνιο, Παπαϊωάννου, Μάντζιος (65’ Φλίγκος), Λώττας (79’ Κόλα), Σκοπελίτης (72’ Καμπλιώνης)

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζάνης (46’ Δημολιός), Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Συρράκος (56’ Τσιρογιάννης), Πατσαρούχας, Τζέκος (82’ Παπαδημητρίου), Κοντός, Υφαντής (70’ Κούτλης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.