Πρόσκληση της Δάφνης στη φιέστα ανόδου στο Βασδέκειο

Φιέστα ανόδου θα κάνει η Δάφνη στο Βασδέκειο το προσεχές Σάββατο και καλεί όλον τον κόσμο να δώσει το παρών. Η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου ανέβηκε φέτος ως δεύτερη στην Α’ ΕΠΣΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έφτασε η στιγμή που η ομάδα μας, «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ», θα γιορτάσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ, που ήταν κι ο βασικός στόχος όλων για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 που μόλις τελείωσε.

Σας προσκαλούμε όλους στη γιορτή-φιέστα του «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» στο ΒΑΣΔΕΚΕΙΟ Αθλητικό Κέντρο Ν. Ιωνίας αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου στις 5 το απόγευμα να γιορτάσουμε μαζί την επίτευξη του στόχου μας για άνοδο. Η γιορτή θα ξεκινήσει με φιλικό αγώνα μεταξύ «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» και του «Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» και θα συνεχιστεί με απονομές επάθλων και βραβεύσεις.

Ταυτόχρονα θα βραβεύσουμε και για τις επιτυχίες τους τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας τόσο για τη συμμετοχή της Κ11 στον τελικό του πρωταθλήματος Ακαδημιών της ΕΠΣΘ όσο και για τις διακεκριμένες συμμετοχές της Ακαδημίας σε τουρνουά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Σας περιμένουμε να δώσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα και να γιορτάσουμε τη φιέστα μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΟΥ”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.