Αφιέρωσε στην Πίστη ένα διήμερο το B.C. Volos

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του B.C. Volos

Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης από το B.C. Volos, που έχει γίνει πλέον θεσμός, για τη στήριξη της Πίστης, αλλά και φιλανθρωπικού φιλικού για την ενίσχυση του εν λόγω ιδρύματος, που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες, αναφέρεται δελτίο Τύπου του βολιώτικου συλλόγου. Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας αφιέρωσε στην ”ΠΙΣΤΗ” το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο 17 και 18 Μαΐου με φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ το βράδυ της Παρασκευής (17/5) με αντίπαλο την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος και με τη μεγάλη εορτή του μπάσκετ της ομάδας στο puerto cafe στην παραλία της πόλης το απόγευμα του Σαββάτου (18/5) παρουσία πολύ κόσμου που πραγματικά έκανε αίσθηση!

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η ανδρική ομάδα για την παραμονή της με νέα παιδιά στην Α2 ΕΣΚΑΘ, η εφηβική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα, η ομάδα των κορασίδων για την κατάκτηση της 3ης στο πρωτάθλημα κορασίδων, ο 1ος σκόρερ της ανδρικής-εφηβικής ομάδας Πλιάτσικας Νικόλαος και ο 1ος σε προπονήσεις παίκτης Στέλιος Σταύρου. Επίσης δόθηκαν μετάλλια στους παίκτες της παιδικής μας ομάδας για τη συμμετοχή τους στο παιδικό πρωτάθλημα…
Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου της ομάδας μας με πάρα πολλά δώρα (104!) που πρόσφεραν οι τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά και για τη βοήθειά τους πάντα στην ομάδα μας.

Φυσικά υπήρχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα μας που έδωσαν διαφορετικό τόνο στην εορτή μας υπό τους ήχους της μουσικής του cafe puerto…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ήταν παρόντες στη μεγάλη εορτή μας και βοήθησαν με τον τρόπο τους να έχουμε μια μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας αλλά και για την ΠΙΣΤΗ.
Πιστεύουμε να δώσαμε χαμόγελα ελπίδα και κουράγιο στα παιδιά και στους γονείς τους που το έχουν ανάγκη…
Επίσης όσοι κέρδισαν τα δώρα της λαχειοφόρου να επικοινωνήσουν στο: 6987048486 για να τα παραλάβουν”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.