“Όταν πούμε κάτι, να ισχύει”, λένε στον Ολυμπιακό Βόλου

Τίποτε ανακοινώσιμο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό Βόλου, οι άνθρωποι του οποίου, θέλοντας να δείξουν υπευθυνότητα και σοβαρότητα, περιμένουν να συσταθεί πρώτα η νέα ΠΑΕ και μετά να δημοσιοποιήσουν κάποια πράγματα.

Σίγουρα, αναμένοντας να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, με πρώτη και βασική την έγκριση του καταστατικού από το υπουργείο Εμπορίου μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, γίνονται επαφές είτε για ανανεώσεις είτε για μεταγραφές. Ωστόσο, από τους ερυθρόλευκους δε θεωρείται σωστό να βγαίνει κάτι προς τα έξω, από τη στιγμή που δεν έχει πάρει σάρκα και οστά η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Ολυμπιακός Βόλου 1937 και δεν έχει ξεκαθαρίσει και επίσημα σε ποιον θα καταλήξει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αν και ενδιαφερόμενοι ως γνωστόν είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και οι συνεργάτες του.

Στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι όσοι έχουν επιφορτιστεί με τον αγωνιστικό προγραμματισμό και κυρίως ο νέος τεχνικός διευθυντής, Διονύσης Παππάς, είναι σε κατάσταση ετοιμότητας, κάνουν την απαραίτητη προεργασία, για να μην αρχίσουν από το μηδέν, μόλις συσταθεί η νέα ΠΑΕ, και προχωρούν κάποια ζητήματα. Σίγουρα και σ’ ό,τι αφορά τις ανανεώσεις αλλά και τις μεταγραφές υπάρχουν συζητήσεις. Κάποιοι είναι κοντά στη συμφωνία, κάποιων αναμένονται οι απαντήσεις και άλλοι έχουν πει το «ναι» και απομένουν τα τυπικά, ενώ, ως γνωστόν, υπάρχουν και δεδομένες αποχωρήσεις.

Στους ερυθρόλευκους θέλουν να βάλουν τα πράγματα σε μία τάξη και να τα διευθετήσουν με τη σειρά που πρέπει. Γνωρίζουν δε ότι η δημιουργία ΠΑΕ, το γηπεδικό, το team που θα πλαισιώσει τον Θωμά Γράφα, η δομή και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας με ανεύρεση των κατάλληλων ατόμων για τη στελέχωση της ΠΑΕ είναι σοβαρά ζητήματα και πρέπει να δοθεί βάση σ’ αυτά και στη συνέχεια να πέσει το βάρος στον αγωνιστικό σχεδιασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνονται ήδη κάποιες κινήσεις, όπως σημειώσαμε.

Αυτό που λέγεται από επίσημα χείλη στην ομάδα είναι «θέλουμε να είμαστε σοβαροί, όταν πούμε κάτι, να ισχύει» και γι’ αυτό τη δεδομένη στιγμή οι πληροφορίες δίνονται… με το σταγονόμετρο. Μάλιστα δεν επιβεβαιώνεται κάτι σε ό,τι αφορά συμφωνίες ποδοσφαιριστών να παραμείνουν, ενώ τα όσα μεταγραφικά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας διαψεύδονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.