Πρώτη του Ρήγα, που ξεκίνησε με αποκλειστικό στόχο την άνοδο (photos)

Τη Δευτέρα (19/8) έγινε η πρώτη προπόνηση του Ρήγα Φεραίου για τη νέα χρονιά στο Στάδιο Βελεστίνου καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός, ο οποίος τελέστηκε από τους πατέρες Αθανάσιο Συρταδιώτη και Αθανάσιο Τράικο.

Το παρών έδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου (έλειπαν ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλαμώτης και ο β’ γενικός αρχηγός Φώτης Καλόγηρος για προσωπικούς λόγους), ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Γεώργιος Παπαδάμ, ο νεοεκλεγείς Βελεστινιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Ιωάννης Τέας, πρώην μέλη της διοίκησης καθώς και φίλοι της ομάδας.
Ο Κώστας Σταματίου προπόνησε 19 ποδοσφαιριστές, που ήταν οι Σέττος, Νασιακόπουλος (ανανέωσαν αμφότεροι), Γουτούλης, Ιωάννου, Ρουκάς, Καλαϊτζίδης Απ., Καλαϊτζίδης Ν., Ράπτης, Μπακάλης, Μπομπότης, Σουγκάρης, Ζατσάι, Κουσκουρίδας, Χότζα (ανακοινώθηκε τη Δευτέρα η ανανέωσή του), ο υπό δοκιμή αμυντικός Κακάνης, που έπαιζε σε ομάδα της Πιερίας καθώς και οι Αραμπατζής Απ., Αγροκώστας, Κουμανίδης, Βαΐτσης από την ακαδημία. Έλειπαν δικαιολογημένα οι Γάρος, Καψιώτης, Αραμπατζής Θ., Μιχολίτσης και Μασούρας.

Θυμίζουμε ότι από την ομάδα αποχώρησαν αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές (Παπαγιάννης, Καρλιάμπας, Σπ. Γκάγκας, που θα συνεχίσει στην Ακρόπολη, Γούτσιος, Σπαθής, Αλεξίου, Πάσχος, Κόκκας, Τσιαντής), αλλά με τις κινήσεις που έγιναν και θα ακολουθήσουν, οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι ο Ρήγας θα κοιτάξει μόνο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου.

Πριν την πρώτη προπόνηση, στα αποδυτήρια μίλησαν στους παίκτες μέλη της διοίκησης, ευχόμενοι υγεία και καλή χρονιά καθώς και ο προπονητής Κώστας Σταματίου.

Ο ένας εκ των γενικών αρχηγών, Αχιλλέας Καρασμάνογλου, εκτός του ότι προανήγγειλε νέες μεταγραφές, τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα ξεκάθαρα και πως αυτό το γνωρίζουν ακόμη και οι παίκτες που ήταν πέρσι αντίπαλοι και ήρθαν φέτος στην ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιάτσιος ανέφερε ότι η ιστορία του Ρήγα είναι τέτοια που η ομάδα είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει και ζήτησε να λειτουργήσουν όλοι ως οικογένεια.

Ο α’ γενικός αρχηγός Χρήστος Τρίγκας επισήμανε ότι θα είναι  ίδιος μαζί με τους κ.κ. Καρασμάνογλου και Καλόγηρο συνδετικός κρίκος των παικτών με τη διοίκηση και έδωσε το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Οι παίκτες του Ρήγα άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες στα αποδυτήρια
Κοντά στους παίκτες οι διοικούντες από την πρώτη μέρα
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου με τους ποδοσφαιριστές
Ανανέωσαν οι Σέττος και Νασιακόπουλος
Τα αδέλφια Καλαϊτζίδη
Το “νέο αίμα” της ομάδας, με τους πιτσιρικάδες από την ακαδημία

Στιγμιότυπα από τον αγιασμό της ομάδας

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.