“Έπεσε” εννιά λεπτά πριν το τέλος ο Γ.Σ. Αλμυρού, ήττα 1-0 από τα Σέλλανα

Φάση από τον αγώνα στο Μουζάκι

Στάθηκε άτυχος στην αρχή του παιχνιδιού, όταν και θα μπορούσε να προηγηθεί, δεν κινδύνευσε καθόλου για ένα 45λεπτο, αλλά τελικά δέχθηκε το γκολ από τα ανεβασμένα στη επανάληψη Σέλλανα και έχασε με 1-0 ο Γ.Σ. Αλμυρού.

Στο 81’ όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Γιώργος Μπιτέλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων, κρίνοντας την τύχη του αγώνα. Οι Καρδιτσιώτες δεν αγωνίστηκαν στη φυσική τους έδρα στο Προάστιο, όπου εκτελούνται έργα, αλλά στο γήπεδο του Μουζακίου.

Στο πρώτο μέρος ο Πολυμέρου πέρασε ένα ήσυχο πρώτο μέρος, ενώ μόλις στο 2’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό. Μετά από σέντρα από αριστερά ο Αναστασίου έκανε από κοντά την κεφαλιά και ο Σταυράκης απέκρουσε δύσκολα, με την μπάλα στη συνέχεια να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σαφώς διαφορετική, με τα Σέλλανα να έχουν καλύτερη κυκλοφορία και να φαίνονται πιο απειλητικά.  Στο 51’ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γαρυφαλλόπουλος πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με… εναέριο ψαλιδάκι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Πολυμέρου. Τελικά στο 81ο λεπτό έγινε η ζημιά για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου από τον Μπιτέλη. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο έμπειρος μέσος έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πολυμέρου.

Στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αλέκος Αναστασίου και θα λείψει από το επόμενο ματς.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Αρχοντής, Χάδιαρης, Καλφούντζος (72’ Μπακρατσάς), Λούγκος, Μπιτέλης, Παπαγεωργίου (53’ Τζουμάκης), Κοντός (Τζάνης), Γαρυφαλλόπουλος (90’ Καλούσης), Τζέκος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Πατσής (75’ Μπέικος), Κυριάκος, Παπακώστας, Αγγελής, Δημηνάς, Δερμιτζάκης (80’ Φούκης), Ζενούνης, Βουρδάκης (83’ Δήμος), Λάμπος, Αναστασίου

*με πληροφορίες από το Karditsapress

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.