Συνεχίζει να βλέπει ψηλά ο Ολυμπιακός Βόλου!

Πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Τρίγλια

Τη νίκη που του επιτρέπει να κοιτά ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη πήρε απέναντι στην Τρίγλια ο Ολυμπιακός Βόλου, που πέτυχε αυτό που ήθελε μετά από ένα δυνατό δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό 3-1 δικαίωσε πλήρως τους «ερυθρόλευκους», που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, για να φτάσουν σε μία νίκη που την άξιζαν.

Πόζογλου στο πρώτο ημίχρονο και Μπουτζίκος και Τσίτας στο δεύτερο ήταν οι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους», χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα τους, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά την προσπάθεια όλων των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου.

Μπορούσε κάτι παραπάνω…
Είχε τις ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ και να πάει στο ημίχρονο με σκορ υπέρ του ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο η Τρίγλια κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν το τέλος του 45λεπτου.

Μόλις στο 1ο λεπτό καταγράφηκε μία σέντρα από τον Γραικό που κινήθηκε από δεξιά, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν το 3ο λεπτό, ωστόσο ο Γιδόπουλος επενέβη άμεσα και μπλόκαρε προ του Ντούγκα, πριν προλάβει να γίνει απειλητικός.

Το παιχνίδι είχε πάντως γρήγορο ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να περάσουν σε γρήγορες αντεπιθέσεις και στο 10ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης πέρασε έξυπνα στον Πόζογλου που σούταρε από πλάγια δεξιά, για να στείλει όμως την μπάλα εκτός εστίας. Η Τρίγλια απείλησε στο 13′, με τον Γιδόπουλο ν’ αναγκάζεται σε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει μετά από σουτ του Ζορμπά, ενώ ο Ντούνγκα μετά από λάθος του Ράντι έγινε κάτοχος της μπάλας και στο 14′ προσπάθησε να πλασάρει τον Γιδόπουλο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Τελικά στο 19′ ήρθε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν μετά από πάσα του Σκοπελίτη, ο Κουτσιανικούλης βρήκε και πάλι τον Γραικό. Αυτός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πόζογλου βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι και να κάνει έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 22′ ήταν σειρά του Γραικού να περάσει στον Κουτσιανικούλη και αυτός να κάνει τη σέντρα, όμως προ του Πόζογλου μπλόκαρε ο Παλαβράκης.

Στο 28ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί, καθώς ο Ντούνγκα κινήθηκε εντός περιοχής από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Αμαραντίδη, που σούταρε, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιδόπουλου. Για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 30′ από τα αριστερά ο Σκοπελίτης πραγματοποίησε την επέλαση από τα αριστερά αλλά μέσα στην περιοχή έχασε τον βηματισμό του και δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε, με τη προσπάθειά του να καταλήγει ψηλά άουτ, ενώ ο Μπουτζίκος έβγαλε στο 32′ τη σέντρα από αριστερά και πάλι, με τον Πόζογλου να πιάνει την κεφαλιά αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά τον Παλαβράκη.

Στο 41′ έγινε το 1-1, αφού ο Ζορμπάς εκτέλεσε το φάουλ στην αριστερή γωνία της περιοχής του Γιδόπουλου, περνώντας την μπάλα στον Ευθυμιάδη, που έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά της περιοχής. Ο Πότσι έκανε το πλασέ, που πέρασε τη γραμμή σύμφωνα με τον διαιτητή και τον β’ βοηθό της αναμέτρησης. Μάλιστα, η Τρίγλια λίγο έλειψε να κάνει το 1-2 στο 44′ με τον Ντούνγκα να περνά τον προσωπικό του αντίπαλο και να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιδόπουλου.

Ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός έψαχνε το επιπλέον τέρμα από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πόζογλου να εκτελεί απευθείας το φάουλ στο 48ο λεπτό, που κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το ίδιο συνέβη και σε εκτέλεση φάουλ στο 50′. Ένα λεπτό μετά ο Γραικός έπιασε το δυνατό σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη, για να καταλήξει άουτ.

Στο 56′ ο Κουτσιανικούλης πέρασε τρεις παίκτες, όμως η άμυνα της Τρίγλιας έδιωξε σε πλάγιο με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου να πέφτει εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάποια παράβαση. Στο 58′ η Τρίγλια απάντησε με σουτ του Ντούνγκα μέσα από τη μικρή περιοχή του Γιδόπουλου, ο οποίος μπλόκαρε, ενώ το μακρινό σουτ του Ευθυμιάδη στο 60′ δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο 65′ ο Πόζογλου εκτέλεσε το κόρνερ, Παπαϊωάννου και Τσίτας πήραν διαδοχικά τις κεφαλιές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησαν πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής, όμως και πάλι ο διαιτητής δεν έδειξε κάποια παράβαση. Τελικά στο 66′, αφού ο Τσίτας κλείστηκε εντός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στον Μπουτζίκο που με δυνατό και ευθύβολο αριστερό σουτ στο αριστερό παραθυράκι λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, που πανηγυρίστηκε αναλόγως.

Αυτό δεν αρκούσε στον Ολυμπιακό Βόλου, που έψαχνε και το 3-1 και στο 80′ αυτό ήρθε, όταν ο Μπουτζίκος κινήθηκε από αριστερά, πέρασε τον Ντούνγκα και έβγαλε τη σέντρα. Ο Τσίτας αρχικά νικήθηκε από τον Παλαβράκη, η μπάλα πήρε ύψος και ο φορ των γηπεδούχων με το κεφάλι την έστειλε στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας, για να δώσει σαφές προβάδισμα νίκης στους «ερυθρόλευκους»!

Στο 83′ ο Ματζίρης σούταρε ψηλά άουτ, ενώ μετά το 3-1 οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καθαρό μυαλό, με τον Ολυμπιακό Βόλου να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση, αλλά με πρώτιστο στόχο να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Στο 89′ ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον αντίπαλό του και σούταρε, ωστόσο ο Παλαβράκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 90+1′ ο Κουτσιανικούλης έκανε την ίδια ενέργεια, με την μπάλα να φτάνει στον Στεφάνοβιτς που δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσίτας σούταρε αλλά ο Παλαβράκης απέκρουσε. Έτσι το 3-1 έμεινε λοιπόν μέχρι τέλους, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει αυτό που ήθελ,  για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Λάσκαρης, Βοσνακίδης, Τσιάρας, Σκοπελίτης (46′ Τσίτας), Ντούνης, Πόζογλου (79′ Στεφάνοβιτς), Κουτσιανικούλης, Ράντι (46′ Παπαϊωάννου).

ΠΟ Τριγλίας (Καραμπετάκης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγούρης, Πότσι, Σαρβανίδης (71′ Έππας), Αμαραντίδης (53′ Παπαδημητρίου), Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνγκα (82′ Μαντζίρης), Λεμονής.

Κίτρινες: 40′ Λάσκαρης, 84′ Γιδόπουλος/ 73′ Ντούνγκα, 88′ Ζορμπάς
Κόκκινες:-

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.