Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ Ρήγας και Ακρόπολη

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΣΠΑΘ προκρίθηκε ο Ρήγας. Πηγή φώτο: Μουσικό Βαγόνι

Ρήγας Φεραίος και Ακρόπολη πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ κι έτσι συμπληρώθηκε η τετράδα, αφού πριν τις γιορτές είχαν προκριθεί Αγχίαλος και Θησέας.

Στο γήπεδο του Βελεστίνου ο Ρήγας πήρε αυτό που ήθελε χάρη σε ένα και μοναδικό τέρμα, αφο’ύ ο Αίας Σούρπης δεν μπόρεσε να απαντήσει παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, με το 1-0 να διαμορφώνεται στο 23ο λεπτό από τον Σέττο, και να παραμένει μέχρι τέλους.

Το γκολ σημειώθηκε όταν ο Γουτούλης έκανε την προσπάθεια για να φτάσει η μπάλα στον Σουγκάρη που έκανε το πρώτο σουτ. Η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Σέττο, που με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Αίαντα για το 1-0.
Στο 40′ ο Ρήγας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Αραμπατζής έκανε την προσπάθεια για να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πασάρει στον Γάρο που από πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας.

Στο 55΄ πάλι, ο Γουτούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σέττος έστειλε την κεφαλιά στο δεξί κάθετο δοκάρι για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί του Αίαντα, ενώ στο 90′ ο Αραμπατζής προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα και πλάσαρε, με τον Χαλάτση να βρίσκει την μπάλα την τελευταία στιγμή και να τη στέλνει στο δοκάρι της ομάδας του.

Εύκολα με Φουρκιώτη η Ακρόπολη

Στο έτερο παιχνίδι των προημιτελικών, με χατ-τρικ του Μάριου Φουρκιώτη, η Ακρόπολη πέρασε εύκολα με 0-4 από τη Σκόπελο. O μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης βρήκε δίχτυα στο 17’, το 31’ και το 67’, φτάνοντας τα 20 γκολ μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και κύπελλο (12 και 8 αντίστοιχα).

Το 0-3 είχε γίνει από τον Τσεκούρα στο 60’. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η ομάδα της Ακρόπολης ταλαιπωρήθηκε, αφού έφτασε στις 11.30 στο νησί της Σκοπέλου, το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο μετά τις 12, ενώ μετά τη λήξη με την… ψυχή στο στόμα, η αποστολή των φιλοξενούμενων έφυγε αμέσως, για να προλάβει το πλοίο της επιστροφής, που αναχωρούσε στις 14:45.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.