Επιτακτική η νίκη στο δεύτερο σερί ματς έδρας με την Αταλάντη για τον Διαγόρα

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς που πρέπει που πρέπει κι αυτό να το πάρει οπωσδήποτε δίνει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο οποίος φιλοξενεί την Αταλάντη την Κυριακή στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου βρίσκεται στη 12η θέση με 21 βαθμούς μετά το υπέρ της 3-0 επί της Ποταμιάς, που αποτέλεσε τη δεύτερη μόλις νίκη στην έδρα του για φέτος, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο μέχρι το τέλος, αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες σωτηρίας του.

Η Αταλάντη βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού με επτά βαθμούς περισσότερους (28 έναντι 21 που έχει ο Διαγόρας), αλλά είναι μία ομάδα που εκτός έδρας χάνει πάρα πολλή από την ισχύ της, καθώς σε 10 παιχνίδια έχει 8 ήττες με 5-18 γκολ αβερέιτζ. Επομένως πρόκειται για έναν αντίπαλο που σίγουρα μπορεί να κερδίσει ο Διαγόρας, ο οποίος σ’ αυτή την προσπάθειά του θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου Τάσου Κυριάκου, που είναι τιμωρημένος, όπως και των τραυματιών Σπαθή και Καλύβα, ενώ ο Γιαουπλάρι θα είναι στην αποστολή, αν και δεν είναι 100% έτοιμος. Μία ατυχία που συνέβη στην προπόνηση της Παρασκευής (21/2) ήταν ο τραυματισμός στο κεφάλι του τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα, καθώς χτύπησε στο δοκάρι και έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. Ο παίκτης επισκέφθηκε μαζί με τον Στέλιο Αρσένο το νοσοκομείο του Βόλου, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις και πιστεύεται ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.