Κούγιας: «Υποπτεύομαι ότι ο ΝΠΣ Βόλος ανήκει στον ΠΑΟΚ»

Ο Αλέξης Κούγιας έριξε και άλλο λάδι στην φωτιά στην υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι υποπτεύεται πώς ο ΝΠΣ Βόλος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

«Υποπτεύομαι ότι στην πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο ΝΠΣ Βόλος», φέρεται ν’ ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για να απαντήσει άμεσα ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας,τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Μην λες ότι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ», για να έρθει νέα απάντηση από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος αποκάλυψε πως έχει τα συμβόλαια στα χέρια του που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Από τον Μάρτιο του 2015 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως. Το 51% του ΠΑΣ. Ανέφερα πως είναι ο συνέταιρος του Συγγελίδη. Δεν έχω συμβόλαια μεταβιβάσεως ούτε του ΝΠΣ Βόλος ούτε άλλων» τόνισε στη συνέχεια ο γνωστός ποικολόγος.

Μάλιστα, σε σημερινή του ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει ότι στο δικαστήριο:«Επίσης, ανέφερα ότι υποπτεύομαι την ΠΑΕ Βόλος, λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου και το μόνο το οποίο ανέφερα ήταν όσα ανέφερε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Όλα αυτά τα είπα επιχειρηματολογώντας για τις επιπτώσεις της πολυιδιοκτησίας στον υγιή ανταγωνισμό, που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Mε πληροφορίες από gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.