Φιλανθρωπική συναυλία της Μίλαν για τον κορωνοϊό

«Από το Μιλάνο με αγάπη». Αυτός είναι ο τίτλος της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργανώνει η Μίλαν, αλλά και το μήνυμα που θέλει να στείλει εν μέσω της φονικής επιδημίας του κορωνοϊού.

Οι ιθύνοντες του κλαμπ, σε συνεργασία με την εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των μουσικών events, Roc Nation, οργάνωσαν την εκδήλωση που θα προβληθεί διαδικτυακά το βράδυ της Κυριακής (3/5, 22:00) και η οποία θα περιέχει καλλιτεχνικά ονόματα παγκόσμιας φήμης.

Η Alicia Keys θα είναι ίσως η πιο σπουδαία παρουσία, με τον βραβευμένο DJ Khaled, τους Jonas Brothers και την Κέλι Ρόουλαντ να συμπληρώνουν δυναμικά μεταξύ άλλων το setlist. Παράλληλα με τους καλλιτέχνες, το παρών θα δώσουν και μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού συνολικά, όπως ο Κακά, ο Τιερί Ανρί και ο Ντανίλο Γκαλινάρι.

Την συναυλία θα παρουσιάσει μαζί με τον DJ Khaled η «λαμπερή» Ντιλέτα Λεότα, δημοσιογράφος της ιταλικής αθλητικής τηλεόρασης και κατά τη διάρκεια του event ο κόσμος θα μπορεί να κάνει τις δωρεές του. Σημειώνεται ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τη συναυλία όλοι μέσω των επίσημων σελίδων της Μίλαν στα social media, αλλά και από τα κανάλια Novasports.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.