Αρσένος στο «Magnesiasports»: «Δεν θέλουμε να φύγει κανένας παίκτης από τον Διαγόρα»

Όπως ήδη από χθες έχει αναφέρει το «Μagnesiasports» ο Θανάσης Πρασσάς και το ΔΣ του Διαγόρα Στεφανοβικείου θα συνεχίσουν την πορεία τους και τη νέα χρονιά στηρίζοντας την ομάδα στη Γ’ Εθνική, με την πρώτη κίνηση να έχει ήδη γίνει, μετά τη συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο.

Ο τεχνικός του Διαγόρα Στεφανοβικείου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μιλώντας στο «Magnesiasports», ωστόσο πλέον στρέφει πλήρως την προσοχή του στον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση. Προφανώς και ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο πλευρές και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους διοικούντες του Διαγόρα Στεφανοβικείου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στόχος για την ομάδα την επόμενη αγωνιστική χρονιά, και πάλι στη Γ’ Εθνική; «Θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τα νέα δεδομένα για την επόμενη αγωνιστή περίοδο ώστε να μπορέσουμε να πορευθούμε και να σταθούμε επάξια στην κατηγορία» σημειώνει ο Στέλιος Αρσένος, που δείχνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ που είχε στη διάθεσή του στο τελευταίο πρωτάθλημα, αφού τονίζει ότι δεν θέλει να φύγει κανένας παίκτης!

«Στόχος είναι να κρατηθεί ο βασικός κορμός. Θέλουμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα, και δεν θέλω να φύγει κανένας παίκτης για να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα θα γίνουν οι επαφές της διοίκησης με τους παίκτες, ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε έναν σκελετό στο δυναμικό και με βάση τις όποιες αποχωρήσεις να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις και προσθήκες. Εφόσον κινηθούμε για μεταγραφές θ’ αναζητήσουμε νεαρούς παίκτες, που θα προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στη φιλοσοφία μας» ήταν το σχόλιο του προπονητή του Διαγόρα.

«Πολλά ερωτηματικά ακόμη»

Την ίδια στιγμή, αν και οι ομάδες έχουν ενημερωθεί ανεπισήμως ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα αρχίσει στις 20 Σεπτεμβρίου, η ΕΠΟ δεν έχει βγάλει την προκήρυξη, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς τι θα ακολουθήσει. Ειδικά οι σύλλογοι δεν ξέρουν καν ακόμη ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους!

«Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία για το πώς θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά ακόμη. Θεωρώ πάντως ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Βέβαια δεν ξέρουμε καν μέχρι στιγμής πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα και με ποια δεδομένα, ούτε καν τους ομίλους στους οποίους θα ενταχθούν οι ομάδες. Ακόμη και τώρα ακούγονται αλλαγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» σημείωσε σχετικά ο Στέλιος Αρσένος.

Τα ίδια ερωτήματα εξάλλου βασανίζουν εξάλλου όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων. Όπως και να έχει όμως, τα μέλη του Διαγόρα Στεφανοβικείου καλούνται πλέον να τρέξουν για να προλάβουν τις εξελίξεις και να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.