Όρεξη για το καλύτερο στην «πρώτη» του ΓΣ Αλμυρού

Παρουσία του Δημάρχου Αλμυρού, κου Χατζηκυριάκου η έναρξη της προετοιμασίας για τον ΓΣ Αλμυρού. Στη φωτογραφία με τα μέλη της διοίκησης.

Με φόντο τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες του ΓΣ Αλμυρού, συναντήθηκαν στο γήπεδο, με την προετοιμασία να ξεκινά και την όρεξη να περισσεύει απ’ όλους τους συμμετέχοντες στη νέα αυτή προσπάθεια.

Στο σύνολό τους τα μέλη του ΓΣ Αλμυρού στάθηκαν στις απαιτήσεις που προκύπτουν τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τα δεδομένα της εποχής, επιδιώκοντας, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του σωματείου, Δήμος Περπερίδης την επίτευξη του ανώτατου στόχου. Εφόσον η πανδημία του κορωνοϊού δεν φέρει επιπλέον προβλήματα στο προσκήνιο, ο κ. Περπερίδης σημείωσε: «Κατ’ αρχάς ξεκινάμε και κάνουμε τον σταυρό μας να έχουμε πρωτάθλημα, να παίξουμε αγώνες και να έχουμε και κόσμο στα γήπεδα, γιατί μετά είναι δώρο άδωρο. Αν όλα πάνε καλά και επανέλθουμε στην κανονικότητα με τον κόσμο να χαμογελάει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να διεκδικήσει η ομάδα επάξια το πρωτάθλημα. Αν οτιδήποτε απ’ όλα αυτά δεν ισχύσει, δηλαδή χωρίς κόσμο που σημαίνει λιγότερα έσοδα, ή η ψυχολογία του κόσμου αφήνει σε τελευταία μοίρα το ποδόσφαιρο, όλα αυτά θα είναι εμπόδια στην υλοποίηση αυτού που θέλουμε» σημείωσε αρχικά.

Όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ σημείωσε: «Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση αυτό, οι συμφωνίες με παίκτες γίνονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα που είχαμε άλλα χρόνια προφανώς λόγω της όλης κατάστασης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα στερηθεί από ποιότητα, εμπειρία και νιάτα. Υπάρχει προοπτική συνεργασίας με αρκετούς παίκτες, ωστόσο χρειάζεται χρόνο αυτή η διαδικασία για να ολοκληρωθεί σωστά».

«Επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί η ομάδα»

Από την άλλη, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, Αλέξανδρος Κούρτογλου, αναφέρθηκε στη νέα χρονιά χαρακτηρίζοντας την έναρξη περίεργη λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι η προσπάθεια ξεκινά από εκεί που σταμάτησε.

«Σίγουρα για όλους μας είναι η πιο ιδιαίτερη και περίεργη αρχή προετοιμασίας, γιατί έτσι απότομα όπως σταμάτησε το πρωτάθλημα έτσι περίεργα ξεκινάει μία σεζόν κάτω από ιδιαίτερες πλέον συνθήκες. Εμείς αφήσαμε κάτι στη μέση την περασμένη σεζόν που θέλουμε να συνεχίσουμε. Η ιστορία της ομάδας, η εμπειρία και σίγουρα ο φίλαθλος κόσμος που αγαπάει τον Αλμυρό επιβάλλουν αυτός να είναι πρωταγωνιστής» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, απένειμε τα εύσημα στη διοίκηση, καθώς όπως σημείωσε: «Είμαστε τυχεροί γιατί η διοίκηση λειτουργεί άψογα πάνω σε δύο παράλληλους άξονες, με τη διατήρηση του βασικού κορμού και την παραμονή παιδιών που έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να παίξει η ομάδα τέταρτη σερί σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία και με την ενίσχυση του ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον στόχο που έχουμε θέσει. Έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις για την περίοδο που βρισκόμαστε αλλά σίγουρα το ρόστερ ακόμη δεν έχει κλείσει».

Περισσότερες προσθήκες

Δεν έχει κλείσει λοιπόν το ρόστερ για τον ΓΣ Αλμυρού, ωστόσο τις επόμενες ημέρες, αναμένονται εξελίξεις.

Ο Λεσάι από τη Λάρισα παραμένει ένας από τους στόχους, ενώ άλλοι επτά τουλάχιστον ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει για να ενταχθούν στην ομάδα. Βάρος πέφτει και στο μέλλον, καθώς πέντε τουλάχιστον νεαροί θα ενταχθούν στο σύνολο, ενώ Δερμιτζάκης και Βαγενάς ξεκινούν με την προοπτική να παραμείνουν στον σύλλογο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.