Ικανοποίηση Μαύρου από την προσπάθεια στη Νίκη

Δέκα μέρες σχεδόν έχουν περάσει από την έναρξη της προετοιμασίας της μπασκετικής Νίκης Βόλου, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, με το προπονητικό δίδυμο Μαύρου-Κοσμάτου να βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες να είναι ορεξάτοι και να αφήνουν την κούραση κατά μέρος.

Ήδη η Νίκη Βόλου έδωσε το πρώτο της φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Ανάληψη, ενώ ο χαρακτήρας των προπονήσεων παραμένει ιδιαίτερα έντονος. Πάντως η προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες προκαλεί χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας.

«Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα προπονητικό διπλό ουσιαστικά και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά κάποια πράγματα τα έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας ήδη. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη όρεξη και εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που δουλεύουν όλοι. Έχουμε όμως μπροστά μας ακόμη πολύ δρόμο και περιμένουμε και την κλήρωση για τη σειρά των αγώνων και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα των φιλάθλων και αν θα υπάρχει παρουσία τους στις κερκίδες. Τα παιδιά όμως καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και στις καθημερινές προπονήσεις υπάρχει μεγάλη ένταση» δήλωσε στο «Magnesiasports» ο προπονητής των «κυανόλευκων», Ανδρέας Μαύρος, τονίζοντας και την προσπάθεια που καταβάλλει σε καθημερινή βάση η διοίκηση για να κυλούν όλα ομαλά.

Η κούραση είναι εμφανής στους παίκτες αλλά η όρεξη αντισταθμίζει την όλη κατάσταση, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση πρωί-απόγευμα. Παράλληλα ο προγραμματισμός για τα φιλικά παιχνίδι προχωρά, καθώς η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου από τον ΑΣ Καρδίτσας που προετοιμάζεται για την εκ νέου συμμετοχή του στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ θα υποδεχθεί τον ίδιο σύλλογο στην έδρα του στις 26  του ίδιου μήνα.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή στο τουρνουά του Ολυμπιακού Βόλου το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου, ενώ από τη σειρά από εκεί και πέρα με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της, θα εξαρτηθούν τα υπόλοιπα φιλικά για τη Νίκη Βόλου, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.