Νικητής ο Γ.Σ. Αλμυρού στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β. στο ΕΑΚ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού κέρδισε τον ελλιπή Ολυμπιακό Βόλου στο κλειστό του ΕΑΚ το Σάββατο σε φιλική αναμέτρηση με 18 πόντους διαφορά (55-73), με το σκορ βεβαίως να μην έχει και μεγάλη σημασία για τους δύο προπονητές.

Ειδικά για τους γηπεδούχους ερυθρόλευκους πρέπει να πούμε ότι η τεχνική ηγεσία στερήθηκε τριών βασικών παικτών, δηλαδή τους Σιμάκη, Τσιακλάγκανο και Μούμογλου,  με τους οποίους σίγουρα η εικόνα της ομάδας θα ήταν διαφορετική.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Νάνης είχε μία πλήρη ομάδα (πλην Συνάζου) και έκανε rotation, κρατώντας, όπως τόνισε στο magnesiasports, τη διάθεση των παικτών του στην άμυνα και το τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό μετά το φιλικό με την Ανάληψη. Οι Αλμυριώτες όντως έδειξαν ότι είχαν το κίνητρο σε μεγαλύτερο βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό και παρουσίασαν αρκετές αρετές σε ό,τι αφορά την περιφέρεια τους, έχοντας συνολικά μία καλή εικόνα.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έπαιζαν για την ομάδα του Γιώργου Βλιώρα δυο εκ των έμπειρων Παρασκευά, Ίλτσογλου, Γκοντόπουλου, Καραμήτσου και τρεις εκ των μικρών Μπράμη, Μπουσκολίτη, Τσαπράζη, Σταθούρου και Ευαγγελινού.

Για τον Αλμυρό το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά απαιτητικό, αφού θα δώσει δύο φιλικά με τη Νίκη στη Νέα Ιωνία το Σάββατο και με τους Τιτάνες Παλαμά εντός έδρας την Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.