Αναμονή στον Βόλος 2004 λόγω κορωνοϊού

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου συνεχίζει να προετοιμάζεται η ομάδα του Βόλος 2004, με την προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη να εμφανίζεται ικανοποιημένη από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι παίκτριές της σε καθημερινή βάση και να περιμένει και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια προκειμένου να «σπάσει» και η ρουτίνα της προπονητικής καθημερινότητας.

Οι παίκτριες του βολιώτικου συνόλου ολοκληρώνουν ήδη την 4η εβδομάδα προπονήσεων, έχοντας ήδη δώσει ένα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Κ14 του Τοξότη Βόλου. Ωστόσο η έλλειψη ομάδων αλλά και ο κορωνοϊός δυσκολεύουν την εύρεση και άλλων αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πάντως ο Βόλος 2004, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, θα υποδεχθεί σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας, ενώ υπήρχαν συζητήσεις για φιλικό με τη Λαμία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πάντως, ο κορωνοϊός και η πανδημία επηρεάζουν πολύ την κατάσταση, όπως παραδέχεται και η προπονήτρια της ομάδας, βλέποντας την έναρξη του πρωταθλήματος να πηγαίνει πίσω. «Με όλα αυτά τα κρούσματα είναι δεδομένο ότι υπάρχει ανησυχία, και ήδη αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει τελικά στις 5 Νοεμβρίου, αντί στις 25 Οκτωβρίου, όπως είχε αρχικά οριστεί. Το ερώτημα είναι και το αν θα ξεκινήσει κιόλας» αναφέρει στο «Μagnesiasports» η Έλενα Κουσκούνη.

Πάντως, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, και ήδη το ρόστερ μετρά μία παίκτρια περισσότερη για τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τη 18χρονη Μαρία Αβντόλι, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία με τις Ελπίδες Καρδίτσας και θα ενισχύσει και πάλι τον Βόλος 2004 στη θέση της κεντρικής αμυντικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.