Περιμένει το νέο έτος και ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την έναρξη του πρωταθλήματος κινούνται τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και καιρό, αλλά έναρξη δεν βλέπουν, και παρά τις όποιες προσπάθειες έχουν γίνει από πλευράς διοργανώτριας Αρχής αλλά και ΕΠΟ τις τελευταίες ημέρες, όλα εξαρτώνται από τους λοιμωξιολόγους, που κοιτούν τα δικά τους δεδομένα και έγκριση δεν δίνουν…

Ήδη, μετά και την αναστολή των προπονήσεων, οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έλαβαν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να συντηρηθούν και αυτοί όσο το δυνατό περισσότερο μέχρι την επανέναρξη των προπονήσεων, αλλά και αυτή η στιγμή φαίνεται ν’ αργεί. Οι εκτιμήσεις, σε ανεπίσημο επίπεδο κάνουν λόγο για επιστροφή στην προετοιμασία εντός Δεκεμβρίου με φόντο την έναρξη της αγωνιστικής δράσης τον Ιανουάριο του 2021. Η αγωνιστική περίοδος 2020-21 λοιπόν χάνει το πρώτο της μισό…

Τουλάχιστον οι «ερυθρόλευκοι» κερδίζουν χρόνο για την επιστροφή των παικτών στη δράση που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ ήταν ένας εξ αυτών, με τη θλάση που τον ταλαιπωρεί να τον κρατά εκτός γηπέδων για περισσότερο από ένα μήνα, ενώ οι Μπαράνκο και Γεωργακόπουλος είναι σε καλή κατάσταση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να προπονούνται ατομικά, αλλά σίγουρα αυτό δεν αρκεί. Ήδη η διακοπή των προπονήσεων έχει ξεπεράσει τις δύο εβδομάδες, διάστημα που αρκεί για να ακυρώσει στην πράξη ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας που έγινε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που συμπεριελάμβανε τόσο προπονήσεις όσο και φιλικά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα είναι και η κάθε περίπτωση παίκτη ξεχωριστά που πρέπει να δει το τεχνικό επιτελείο.  Όπως έχει τονιστεί και τις προηγούμενες ημέρες κάποιοι παίκτες θα εμφανιστούν σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλους όταν αρχίσουν οι προπονήσεις, ενώ μεγάλος χαμένος της υπόθεσης δεν είναι άλλος από τον Φράνκο Κολέλα, με τον Αργεντίνο να φτάνει τελευταίος στην Ελλάδα αλλά και να είναι ζήτημα αν πρόλαβε να πάρει μέρος σε 1-2 προπονήσεις πριν τη διακοπή και την καραντίνα.

Σε κάθε περίπτωση και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την πραγματοποίηση της συνάντησης των ποδοσφαιρικών φορέων με την κυβερνητική πλευρά, για να δουν τι μπορεί να ακολουθήσει σε μία χρονιά που τείνει να εξελιχθεί σε Βατερλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις χαμηλότερες εθνικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.