Γεωργιάδης: Ίσως και εντός της ημέρας η απόφαση για τα εποχικά καταστήματα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε την Πέμπτη ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθεί ακόμη και εντός της ημέρας η απόφαση για τα εποχικά καταστήματα.

«Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση για τα εποχικά και ίσως και σήμερα θα ληφθεί η τελική απόφαση. Όποιο κατάστημα επιλέγουμε να λειτουργήσει, το ίδιο προϊόν θα απελευθερώνεται και για τα υπόλοιπα καταστήματα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα καταστήματα, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως «αυτά θα πάνε αναγκαστικά με τον ρυθμό της πανδημίας».Εξήγησε δε ότι η κυβέρνηση έχει τριπλή στόχευση. «Πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι η να πέσει η πανδημία, δεύτερος το ομαλό άνοιγμα της αγοράς, τρίτος ο εμβολιασμός. Ακόμα είμαστε στον πρώτο στόχο», είπε χαρακτηριστικά.

«Με 2.000 κρούσματα και 611 διασωληνωμένους το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι το άνοιγμα της οικονομίας, είναι η δημόσια υγεία. Με αυτά τα νούμερα του κορωνοϊού όλες οι αποφάσεις έχουν αναβληθεί, πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.