2-0 τον ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των προημιτελικών στο κύπελλο Ελλάδος έκανε ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς επικράτησε 2-0 σε βάρος του ΟΦΗ, με το παιχνίδι να πραγματοποιείται στο Πανθεσσαλικό, ενώ οι Μαρτίνες και Μήτογλου σκόραραν για τους γηπεδούχους. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στην Κρήτη.

H πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον ΝΠΣ Βόλος, καθώς ο Φερράρι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μαρτίνες, αλλά πρόλαβε να μπλοκάρει ο Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ από την άλλη προσπάθησε να απειλήσει με το σουτ του Στάρτζεον, όμως δεν δυσκόλεψε τον Γκαραβέλη, ενώ στο 20’ ο Σωτηρίου μπλόκαρε την μπάλα μετά από κεφαλιά του Δουβίκα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον ΟΦΗ να έχει την ευκαιρία με τον Στάρτζεον στο 42΄, αλλά μετά το σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 42΄ο Ρενάτο Σάντος βρέθηκε στο έδαφος αλλά αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Στο δεύτερο ημίχρονο και σοτ 48’ ο Γκρίλο παραλίγο να χριστεί σκόρερ, όταν έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου. Τελικά το τέρμα για τον ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 52’, με τον Μαρτίνες να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μετά από πάσα του Μπαριέντος και κακή απομάκρυνση του Ουές, και να σουτάρει για να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο ο ΟΦΗ βγήκε πιο μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει τον ΝΠΣ Βόλος και μάλιστα πίεσε αρκετά, ωστόσο το πλήρωσε αμυντικά. Έτσι, στο 81ο ΝΠΣ είχε την ευκαιρία στην αντεπίθεση,  με τον Δουβίκα να αποφεύγει τον Σωτηρίου, ωστόσο το σουτ έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Τελικά το 2-0 έγινε στο 85’ όταν ο Νίνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Περέα δεν έκανε την προβολή, ο Σωτηρίου και η άμυνα του ΟΦΗ είδαν την μπάλα να επιστρέφει έχοντας βρει δοκάρι και ο Μήτογλου απλά την έσπρωξε στα αντίπαλα δίχτυα.

 

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (66’ Τέκιο), Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Ριένστα, Τσοκάνης (46’ Μπαρτόλο), Ρενάτο (84’ Νίνης), Μπαριέντος (84’ Κιάκος), Μαρτίνες (74’ Περέα), Δουβίκας.

ΟΦΗ: (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές (63’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (85’ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Βαφέας, Βούρος, Γιαννούλης, Σαρδινέρο (63’ Σολίς), Στάικος, Γρίβας, Κοροβέσης (63’ Μπαλογιάννης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.