Αίτημα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για στήριξη των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Το κόστος επιστροφής στην αγωνιστική δράση αυξάνεται για τις διοικήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, με κινήσεις ήδη να γίνονται ώστε να προκύψει έκτακτη οικονομική ενίσχυση, αφού και τα rapid test για τον κορωνοϊό αποτελούν οικονομική επιβάρυνση. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε μία πρώτη επαφή του προέδρου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, Δημήτρη Μπουχλαριώτη, με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας για θέματα Αθλητισμού, Νίκο Λιούπα.

Ο κ. Μπουχλαριώτης επισκέφτηκε τον κο Λιούπα στο γραφείο του για να συζητήσουν το θέμα της επιστροφής – σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ – των ομάδων ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών και της Α’ γυναικών (ο Νομός Λάρισας εκπροσωπείται από την ΑΕΛ στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα). Το βασικό αίτημα ήταν η κάλυψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας των εβδομαδιαίων rapid test για τις ομάδες, όπως αυτά προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από πλευράς του, όπως αναφέρεται, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν όλα τα σωματεία με την παρούσα κατάσταση, ήταν θετικός για την ανάληψη αυτής της υποχρέωσης για λογαριασμό των σωματείων και δεσμεύτηκε να ενημερώσει άμεσα τον Περιφερειάρχη κο Κώστα Αγοραστό.

Φυσικά, αν αποφασιστεί στήριξη των ομάδων από την Περιφέρεια, αυτή προφανώς θα αφορά όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας και όχι μόνο αυτές του νομού Λάρισας… συνολικά η Θεσσαλία εκπροσωπείται με 13 ομάδες στη Γ’ Εθνική Ανδρών, ενώ τρία σωματεία συμπεριλαμβάνονται στην Α’ Εθνική Γυναικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.