Επίσημη η παραμονή του Τέκιο στον ΝΠΣ Βόλος

Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος επιβεβαίωσε και επισήμως ότι ο Σέρτζιο Τέκιο παραμένει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Σύμφωνα εξάλλου με τη διοργανώτρια Αρχή, ο Τέκιο συμμετείχε σε 17 αγώνες του ΝΠΣ Βόλος την τελευταία περίοδο, με συνολικό χρόνο 1274 λεπτά. Από εκεί και πέρα καταγράφεται μία τελική προσπάθεια και μία ασίστ, 51 πάσες, 40 λάθη, 9 κερδισμένα φάουλ και 28 κατά, ενώ δέχθηκε και τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από εκεί και πέρα, η Super League ανέλυσε περαιτέρω τα στατιστικά του ΝΠΣ Βόλος σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, διαπιστώνοντας βελτίωση. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι στην πρώτη σεζόν ήταν 11ος βενώ φέτος τερμάτισε 7ος.

Πέρσι συγκέντρωσε 27 βαθμούς στην κανονική διάρκεια και φέτος 33. Πέρσι έκλεισε τα πλέι άουτ με 31 βαθμούς, ενώ φέτος έφτασε τους 43. Επίσης πέρσι έκανε 18 ήττες, φέτος έπεσε στις 10. Από το Μάρτιο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, όπου έχασε από τον Ατρόμητο έκανε επτά παιχνίδια χωρίς ήττα, ρεκόρ του στη διετή θητεία του. Επίσης η διοργανώτρια Αρχή σημειώνει ότι από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο σκόραρε σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια, ενώ από τον Οκτώβριο ως τον Ιανουάριο σκόραρε επίσης σε οκτώ εκτός έδρας.

Όσον αφορά τους παίκτες, Φεράρι και Ριένστρα είναι πρώτοι σε συμμετοχές με 31, ενώ ο Δουβίκας ακολουθεί με 30, όντας και πρώτος σκόρερ με 11 τέρματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.