Με Γκαρά η ελληνική αποστολή στίβου για το Βαλκανικό Κ20

Tο βαλκανικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ20 θα γίνει το Σαββατοκύριακο (12-13/6) στην Κωνσταντινούπολη, με βολιώτικη μάλιστα παρουσία στην ελληνική ομάδα.

Στην ελληνική αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Χρήστος Γκαράς, με τον αθλητή της Νίκης Βόλου να παίρνει μέρος στο άθλημα των 400 μέτρων μετ’ εμποδίων. Η χώρας μας θα εκπροσωπηθεί από 27 αθλητές και αθλήτριες, που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσει καλά πλασαρίσματα.

«Η ομοσπονδία επέλεξε να δώσει αγωνιστικές ευκαιρίες τόσο σε αθλητές και αθλήτριες που έχουν ήδη το όριο για τις μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας και ήθελαν να κάνουν έναν επιπλέον δυνατό αγώνα, αλλά και σε εκείνους και εκείνες που είτε είναι κοντά στις επιδόσεις πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις, είτε μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει καλές παρουσίες στη σεζόν» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει για την Τουρκία την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Δευτέρα. «Οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας έχουν αφήσει μέχρι σήμερα εξαιρετικά δείγματα και αναμένεται στο υπόλοιπο της σεζόν – και καθώς πλησιάζουμε στις διοργανώσεις στόχους – να έχουν ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.