Θέλει το τρίποντο απέναντι στον Ασπρόπυργο η Νίκη Βόλου

Κομβικό παιχνίδι θα δώσει η Νίκη την Κυριακή (13/06, 17:00) στη Νεάπολη απέναντι στην Ένωση Ασπροπύργου για την 16η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την… αυτοχειρία κόντρα στην Καλαμάτα που παραχώρησε ισοπαλία 2-2.

Η ομάδα της Αττικής οδεύει από ήττα σε ήττα, μετρώντας τέσσερις σερί πριν την έναρξη του κυριακάτικου ματς. Μάλιστα, στις δύο νίκες που μετράει στο πρωτάθλημα, η μία είναι απέναντι στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στο νικηφόρο 3-2 του πρώτου γύρου. Έκτοτε η συνέχεια της δεν είναι η ανάλογη και ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί. Όμως, μπορεί κάλλιστα να γίνει ρυθμιστής του ομίλου σε περίπτωση που αποσπάσει κάτι θετικό στη Νεάπολη και ο Αστέρας Βλαχιώτη κάνει σερί νικών.

Εκεί οφείλει η Νίκη να επιστήσει την προσοχή της, στο γεγονός ότι η Ένωση Ασπροπύργου δεν έχει τίποτα να χάσει κάτι και χωρίς άγχος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το +7 μοιάζει ικανό για να δώσει σε άμεσο χρονικό διάστημα τη σωτηρία στη Νίκη αλλά από την στιγμή που δεν έχει γίνει και μαθηματικά αυτό θα χρειαστεί ο ανάλογος σεβασμός στην ομάδα της Αττικής. Εξάλλου οι «κυανόλευκοι» φέτος έδειξαν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνουν ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Η Νίκη Βόλου θα κλείσει τις υποχρεώσεις της με δύο εκτός έδρας δύσκολα ματς σε Καλλιθέα και Επισκοπή και αυτό κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη για τρίποντο απέναντι στον Ασπρόπυργο.

Στα αγωνιστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να έχει όλη την ομάδα ετοιμοπόλεμη και να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το ματς της Κυριακής. Ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει για τον Μανώλη Αλιατίδη που ήταν αρχικά στην 24άδα για το παιχνίδι με την Καλαμάτα, αλλά τελικά δεν βρέθηκε στον πάγκο, αντιμετωπίζοντας έναν μικροτραυματισμό. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Μελτζανίδης της Ένωσης Ημαθίας με βοηθούς τους Νίκο Τυριακίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Αναστάσιο Φράγιο από την ίδια Ένωση. Τέταρτος θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης της Ένωσης Καρδίτσας ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Γκάγκας της Ένωσης Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.